SÄÄSTÄ 300 €
  • Ilmastointilaite Remko Palma Split DC

Ilmastointilaite Remko Palma Split DC

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 2 kpl

Hinta: 2190,00 2490,00 €
Määrä: kpl
Markkinoiden tehokkain siirrettävä ilmastointilaite.

Palma Split DC on kaksiosainen ilmastointilaite, jonka saa  käyttöön helposti, usein kokonaan ilman asennuksia. Jos parvekkeelle tai muuhun ulkotilaan on ikkuna, jonka koko on vähintään 24 x 52 cm, voi laitteen ulkoyksikön vain nostaa ikkunan kautta ulos ja laite on käyttövalmis.

Palma DC ilmastointilaitteen ulko- ja sisäyksikön yhdistää 2 x 4 cm paksu ja 3 metriä pitkä letku. Jos letkua ei halua johtaa ulos raollaan olevan ikkunan kautta, voi ikkunaan kiinnittää määrämittaisen levyn tai pleksin, jonka kulmaan on jätetty letkun mentävä aukko. Levyn tai läpinäkyvän pleksin voi tilata meiltä.


Kotiinkuljetus kaikkialle Suomeen 50 €.

Palma DC ilmastointilaitteen ulko- ja sisäyksikön yhdistää 2 x 4 cm paksu ja 3 metriä pitkä letku. Jos letkua ei halua johtaa ulos raollaan olevan ikkunan kautta, voi ikkunaan kiinnittää määrämittaisen levyn tai pleksin, jonka kulmaan on jätetty letkun mentävä aukko. Huomaamattoman, läpinäkyvän pleksin voi tilata meiltä.  Toimitusaika on 2-3 viikkoa, joten pleksi kannattaa tilata ajoissa. 

Tarjous! Jos tilaat siirrettävän ilmastointilaitteen hyvissä ajoin kevään 2019 aikana, käymme mittaamassa ikkunaanne sopivan pleksin koon täysin veloituksetta. Tarjous on voimassa pääkaupunkiseudulla, Keski-Uudellamaalla sekä Riihimäki-Lahti-Porvoo kolmion sisäpuolella.
Kaksiosainen Remko Palma DC on markkinoiden tehokkain siirrettävä ilmanviilennin. Ulkoyksikön voi sijoittaa esim. parvekkeelle.

Asennukseen ei tarvita sähkö- tai kylmälaiteasentajaa, vaan laite on heti käyttövalmis. Koska laitetta ei tarvitse asentaa kiinteästi, voi sen helposti siirtää toiseen paikkaan ja sitä voi käyttää myös vuokra-asunnossa.


Laitteessa on automaattinen kondenssiveden poisto. Kondenssivettä ei tarvitse johtaa mihinkään, eikä vesisäiliötä tyhjentää.

Valmistaja antaa laitteelle tilasuositukseksi max 100 m2. Tehon riittävyys riippuu kuitenkin monista tekijöistä, kuten huonekorkeudesta, tilaan kohdistuvasta lämpökuormasta sekä tavoitelluista olosuhteista.

- Pestävät ilmansuodattimet
- Äänitaso 45 dB(A)
- Automaattinen puhallusnopeus
- Siirtämistä helpottavat pyörät
- DC invertteri tekniikka
- Tangentiaalipuhallin
- Huonetermostaatti
- Kaukosäädin
- 24 h ajastin
- Valmistajan antama tilasuositus max 100 m2

Linkki: Muut ilmastointilaitteet
Jäähdytysteho 1,8-4,6 kW
Jännite 230 - 50 V-Hz
Nimellistehontarve 1300 W
Ilmamäärä max 600 m3/h
Tilasuositus max 100 m2
Kuivausteho 1,9 l/h
Puhallin nopeuksia 3
Mitat sisäyksikkö (l x k x s) 470 x 700 x 340 mm
Mitat ulkoyksikkö (l x k x s) 510 x 490 x 230 mm
Välikaapelin mitat 3000 x 40 x 20 mm
Paino sisä-/ ulkoyksikkö 35/14 kg
Energiatehokkuusluokka A
Energian hyötysuhde 4,60
Takuu 2 vuotta.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.