Ilmastointilaite Remko Palma Split DC

Saatavilla verkkokaupasta ja myymälästä 1 kpl

2490,00 249000 Meidän hinta
2790,00 € 279000 Suositushinta

Alin hinta 30 päivän aikana: 2490,00 €

Määrä: kpl

Tiedostot

Markkinoiden tehokkain siirrettävä ilmastointilaite

Palma Split 495DC on kaksiosainen ilmastointilaite, jonka saa  käyttöön helposti ilman asennuksia. Laitteessa on ilmalämpöpumpun tapaan ulko- ja sisäyksikkö, mutta Palma Splitissä ne on valmiiksi liitetty toisiinsa. Jos parvekkeelle tai muuhun ulkotilaan on ikkuna, jonka koko on vähintään 24 x 52 cm, voi laitteen ulkoyksikön vain nostaa ikkunan kautta ulos ja laite on käyttövalmis. Jos sopivaa ikkunaa ei ole, voi sisä- ja ulkoyksikön välisen letkun johtaa ulos parvekkeen tai muun ulko-oven raosta.

Palma DC ilmastointilaitteen ulko- ja sisäyksikön yhdistää 3 metriä pitkä letku. Jos ulkoyksiön haluaa pitää ulkona koko kesän, mutta ei halua pitää ikkunaa raollaan, voi ikkunaan kiinnittää määrämittaisen levyn tai läpinäkyvän pleksin, jonka kulmaan on jätetty letkun mentävä aukko. Levyn tai pleksin voi tilata meiltä. Pleksin toimitusaika on 1-2 viikkoa. 

 
Voit noutaa laitteen liikkeestämme Helsingissä (Sturenkatu 43) tai voit tilata sen ulko-ovelle toimitettuna. Kuljetus kaikkialle Suomeen 79 €.

Helsingin seudulla, 25 km säteellä Vallilasta autoteitse toimituksen hinta on 49 € ja laite tuodaan sisälle asti. Toimitusta lähiseudulle ei voi tilata verkkokaupastamme, mutta voit tilata sen myymälässämme, puhelimitse tai sähköpostilla.

Myymälämme osoite on Sturenkatu 43, Helsinki.

Olemme avoinna arkisin klo 9-17. Keskiviikkoisin olemme auki klo 9-18.

Kaksiosainen Remko Palma 495DC on markkinoiden tehokkain siirrettävä ilmanjäähdytin.

Ilmalämpöpumppuun verrattuna Palman käyttöön otto on erittäin helppoa. Laitteessa on ulko- ja sisäyksikkö, jotka on valmiiksi liitetty toisiinsa. Ulkoyksikön voi sijoittaa esim. parvekkeelle. Asennukseen ei tarvita sähkö- tai kylmälaiteasentajaa, vaan laite on heti käyttövalmis. Koska laitetta ei tarvitse asentaa kiinteästi, voi sen ottaa mukaan muutossa ja sitä voi käyttää myös vuokra-asunnossa.


Laitteessa on automaattinen kondenssiveden poisto, eli se haihduttaa kosteuden pois ilmavirran mukana. Kondenssivettä ei tarvitse johtaa mihinkään, eikä vesisäiliötä tarvitse tyhjentää, ellei laitetta käytetä pitkään kosteissa olosuhteissa.

Valmistaja antaa laitteelle tilasuositukseksi max 100 m2. Tehon riittävyys riippuu kuitenkin monista tekijöistä, kuten huonekorkeudesta, tilaan kohdistuvasta lämpökuormasta sekä tavoitelluista olosuhteista.

- Pestävät ilmansuodattimet
- Äänitaso alkaen 45 dB(A)
- Automaattinen puhallusnopeus
- Siirtämistä helpottavat pyörät
- DC invertteri tekniikka
- Tangentiaalipuhallin
- Huonetermostaatti
- Kaukosäädin
- 24 h ajastin
- Tilasuositus max 100 m2

Linkki: Muut ilmastointilaitteet
Ilmastointilaite Remko Palma Split DC

Jäähdytysteho 1,8-4,3 kW
Jännite 230 - 50 V-Hz
Nimellistehontarve 1300 W
Ilmamäärä max 600 m3/h
Tilasuositus max 100 m2
Kuivausteho 1,9 l/h
Puhallin nopeuksia 3
Mitat sisäyksikkö (l x k x s) 470  x 695 x 335 mm
Mitat ulkoyksikkö (l x k x s) 510 x 490 x 230 mm
Välikaapelin mitat 3000 x 40 mm
Paino sisä-/ ulkoyksikkö 38/12 kg
Energiatehokkuusluokka B
Energian hyötysuhde 4,74
Paino pakkauksen kanssa: 55 kg
Pakkauksen mitat (l x k x s): 70  x 79 x 58 cm 
Takuu 2 vuotta.
Arvostele tämä tuote

17.06.2022 - Heehe

Pelasti meidän kesät kun ostettiin. Ei häiritsevän isoääninen, helppo käyttää, viilentää heittämällä meidän 60 neliöisen asunnon.
Kannattaa huomioida se, ettei ulkoyksikköä ja sisäyksikköä saa irrotettua toisistaan. Meillä nostettiin tuuletusikkunasta ulos ulkoyksikkö ja puoliso värkkäsi pleksistä suojan ikkunalle ettei itikat sun muut pääse sisälle. Talvet säilötään vaatehuoneen perällä. Toimii!

08.08.2020 - terppa

Mahtava laite! viilenee hyvin 70 neliöinen kämppä.
Ja kyllä voi laittaa lasitetulle parvekkeelle ulkoyksikön (jonkun aikaisempi arvostelu)

26.06.2020 - HP

Ihan huippulaite!
Pienimmällä teholla pärjää näillä helteilläkin, helpotus melkein välitön ja pian on koko 40m2 tila viileä.
Kuumimmilla keleillä äänitaso hieman nousee, mutta
ei tarvitse nukkua korvatulpat päällä, kuten tavallisten ilmastointilaitteiden kanssa, joissa meteli korvia huumaava.
Hinta toki huumaa, mutta on se sen arvoista.

Käytössä vuokratalossa, ulkoyksikkö parvekkeella. Välillä humisee vähän kovempaa, saattaisi naapuri kuulla parvekkeella seistessä, mutta ei kuitenkaan asumisen haittaa aiheuta tai kuulu asuntoihin tai pidemmälle.

Jäätävä suositus =)

15.06.2020 - espoolainen

Todella tehokas. Pitää vain huomata, että
1) ulko- ja sisäyksikön välistä kylmäaineletkua ei saa irroitettua
2) ulkoyksikköä ei voi sijoittaa lasitettuun parvekekuutioon, siitä lähtee reipas 62dB humina (kuten ihan ilmalämpöpumpuissakin, pääosa laitteen metelistä kuuluu ulkona), joka kuuluu muiden kerroksien parvekkeille

25.07.2019 - Rampe

Toimiva laite. "Hieman" eri malliin jäähdyttää kuin vanha 9000 btu -laitteeni. Ei vesisäiliön tyhjennystä, eikä rasittavia kuumia isoja putkia.