Allergiasuodatin Filtrete Aero

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 11 kpl

Hinta: 59,00
Määrä: kpl
Filtrete suodatin päästää raittiin ilman sisälle, mutta pysäyttää siitepölyt, katupölyn ja terveydelle vaaralliset pienhiukkaset. Mikroskooppisen pienetkin saastehiukkaset kiinnittyvät kankaaseen suodattimen sähköisen varauksen ansiosta.

Filtrete Aero suodatinkangasta saa tällä hetkellä ainoastaan valmiina 110 x 130 cm kokoisena pakkauksena. Pakkaus sisältää kaksipuolista teippiä kiinnitystä varten 12,5 m rullan.

Muita Filtrete suodatinmateriaaleja (Filtrete GSU-60) saa meiltä myös muina kokoina ja määrämittaan leikattuna.
Filtrete suodatin tuuletusikkunaan- ja -luukkuun
Filtrete on erinomainen allergiasuodatin, sillä se pysäyttää käytännössä kaikki siitepölyt ja homesienten itiöt. Sen lisäksi se suodattaa tehokkaasti myös mikroskooppisen pienet, terveydelle vaarallisimmiksi todetut saastehiukkaset, joita aiheuttavat mm. liikenne, puun pienpoltto ja ajoittain myös metsäpalot ym. kaukokulkeutumat. 

Suodattimen voi kiinnittää ikkunaan 2-puolisella teipillä, mutta sen pysyvyys kannattaa puuikkunoissa varmistaa esim. nastoilla tai nitojalla ja alumiini-ikkunoissa esim. kiilaamalla solumuovia tai muuta joustavaa materiaalia ikkunalistan ja karmin väliin. Etenkin suurissa ikkunoissa ja tuulisilla paikoilla on suodattimen kiinnitys hyvä varmistaa.
Suodattimen leikkaaminen onnistuu saksilla.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.