ALE 20 %
  • Höyrystävä ilmankostutin Beurer LB50
  • Höyrystävä ilmankostutin Beurer LB50

Höyrystävä ilmankostutin Beurer LB50

Varastossa 6 kpl

Hinta: 95,00 119,00 €
Määrä: kpl
Ilmankostutin Helsinki, Ilmankostutin hinta
Beurer LB50 on hygieeninen ja helppokäyttöinen ilmankostutin.


Kuiva huoneilma ärsyttää ihoa, limakalvoja ja hengitysteitä. Se lisää myös ilman pölyisyyttä ja sähköisyyttä. Sisäilman kuivuus vaivaa erityisesti talvisin kun ulkona on kylmää ja kuivaa ja sisätiloja lämmitetään voimakkaasti. Ilmankostuttimien avulla ilma pysyy aina terveellisenä ja miellyttävänä. Jokaisessa makuuhuoneessa tulisi talvikaudella olla oma ilmankostutin.
Beurer LB50 ilmankostutin keittää veden höyryksi, jonka ansiosta höyry on hygieenistä, hajutonta ja bakteeritonta. Allergia- ja astmaliitto suosittelee höyrystävää ilmankostutinta.

Beurer LB50 ilmankostuttimen kalkinpoistotyynyt ehkäisevät vesijohtovedessä olevan kalkin kertymistä kostuttimeen. Pakkaus sisältää 10 kalkinpoistotyynyä.

Laitteen tuottama kosteus tulee ohjata niin, että se leviää vapaasti sisäilmaan, eikä kostuta seiniä tai kalusteita. Beurer LB50 kostuttimen tuottaman höyryn voi suunnata haluttuun suuntaan, jonka ansiosta sen voi sijoittaa myös seinän viereen tai muuten ahtaaseen tilaan.

Kosteudensäätimen, eli hygrostaatin avulla saa ilmankostuttimen huoneilmaan tuottaman kosteuden pidettyä säädetyssä rajassa.

Kosteudensäätäjä liitetään pistorasiaan ja ilmankostuttimen pistoke liitetään puolestaan kosteudensäätäjään. Kosteudensäätimeen asetetaan haluttu kosteusprosentti. Hygrostaatti mittaa nykyisen ilmankosteuden elektronisella kosteusmittauksella ja katkaisee kostuttimesta virran kun haluttu kosteustaso on saavutettu. Virta kytkeytyy jälleen kun huoneilman kosteus on laskenut alle säädetyn rajan.
Lisätietoa: Kosteudensäätäjä
 
Soveltuu max 40 m2 huoneseen
Kaksi höyrystystehoa: 150 ml/h ja 400 ml/h
(säiliö tyhjentyy n. 12-24 tunnissa)
Teho 180 W ja 380W
Irrotettava vesisäiliö, tilavuus 5 litraa
Helppokäyttöinen
Ylikuumenemissuoja
Automaattinen virrankatkaisu kun vesisäiliö on tyhjä
Merkkivalo kun laite on päällä
Tasainen ja hiljainen käyntiääni
Laitteessa on vaihdettava kalkkityyny
Takuu 3 vuotta

Laite ilman pakkausta:
Syvyys: 22,5 cm
Leveys: 27,5 cm
Korkeus: 31,7 cm
Paino: 2,9 kg

Laite pakkauksineen:
Syvyys: 26,5 cm
Leveys: 31,0 cm
Korkeus: 35,5 cm
Paino: 3,6 kg
Arvostele tämä tuote

02.03.2018 - Minna

Laite on helppokäyttöinen, toimiva ja turvallinen, ja siitä on ollut paljon apua pakkasjakson kuivaan huoneilmaan. Laite on melko isokokoinen, mutta 5 litran säiliö on päivittäisessä käytössä hyvä, sillä sitä ei tarvitse olla jatkuvasti täyttämässä. Laite myös hurisee jonkin verran, mutta itseäni se ei ole häirinnyt. Kalkinpoisto onnistuu hyvin sitruunahapolla, ja puhdistus on muutenkin helppoa. Tehokasta höyrystävää ilmankostutinta etsiville suosittelut!