Höyrystävä-/ultraääni-ilmankostutin Beurer LB88

Ei varastossa

96,75 Meidän hinta
129,00 € Suositushinta

Alin hinta 30 päivän aikana:

VÄRI (suluissa varastosaldot)
Määrä: kpl
Uutta kostutustekniikkaa! Beurer LB88 toimii sekä höyrystävänä, että ultraäänikostuttimena.

Kuiva huoneilma ärsyttää ihoa, limakalvoja ja hengitysteitä. Se lisää myös ilman pölyisyyttä ja sähköisyyttä. Sisäilman kuivuus vaivaa erityisesti talvisin kun ulkona ilma on kylmää ja kuivaa ja sisätiloja lämmitetään voimakkaasti. Ilmankostuttimien avulla ilma pysyy aina terveellisenä ja miellyttävänä. Jokaisessa makuuhuoneessa tulisi talvikaudella olla oma ilmankostutin.

Beurer LB88 ilmankostutin on saatavana myymälästämme heti.
Toimitus myös muualle Suomeen nopeasti.  
Beurer LB88 ilmankostuttimessa yhdistyvät kaksi kostutustapaa, höyrystävä ja ultraääni. Ultraääni tuottaa kosteutta jopa 550 ml tunnissa hiljaisesti ja taloudellisesti ja höyrystäminen tuhoaa bakteereja, tehden laitteesta hygieenisen. Höyrystäminen ehkäisee myös kalkin pääsyä huonetiloihin. Ilmankostuttimen mukana tulevat kalkinpoistotyynyt poistavat lisäksi vesijohtovedessä olevaa kalkkia.

Beurer LB88 ilmankostuttimen voi erillisellä säädöllä asettaa toimimaan pääasiassa joko ultraääni tai höyrystystekniikalla.

Höyrystinominaisuutta käytettäessä Beurer LB88 ilmankostutin keittää veden höyryksi, jonka ansiosta höyry on hygieenistä, hajutonta ja bakteeritonta. Allergia- ja astmaliitto suosittelee höyrystävää ilmankostutinta.

Kostuttimessa olevaan aromityynyyn voi laittaa esim. eteerisiä öljyjä, jotka leviävät ilmaan laitteen tuottaman kosteuden mukana.

Laitteen tuottama kosteus tulee ohjata niin, että se leviää vapaasti sisäilmaan, eikä kostuta seiniä tai kalusteita. Beurer LB88 kostuttimen tuottaman höyryn voi suunnata haluttuun suuntaan, jonka ansiosta sen voi sijoittaa myös seinän viereen tai muuten ahtaaseen tilaan.

Lisävarusteena saatavan kosteudensäätimen, eli hygrostaatin avulla saa ilmankostuttimen huoneilmaan tuottaman kosteuden pidettyä säädetyssä rajassa.

Kosteudensäätäjä liitetään pistorasiaan ja ilmankostuttimen pistoke liitetään puolestaan kosteudensäätäjään. Kosteudensäätimeen asetetaan haluttu kosteusprosentti. Hygrostaatti mittaa nykyisen ilmankosteuden elektronisella kosteusmittauksella ja katkaisee kostuttimesta virran kun haluttu kosteustaso on saavutettu. Virta kytkeytyy jälleen kun huoneilman kosteus on laskenut alle säädetyn rajan.
Lisätietoa: Kosteudensäätäjä
Beurer LB88 imankostutin
  • Helppokäyttöinen LED säätö
  • Läpinäkyvän, irrotettavan vesisäiliön tilavuus 6 litraa
  • Soveltuu jopa 48m² huonekoolle
  • Automaattinen virrankatkaisu, kun vesisäiliö on tyhjä
  • Kosteutustaso säädettävissä, enintään 550ml/h-Mukana kalkinpoistotyynyt 15kpl ja aromityynyt 15kpl
  • Mukana puhdistusharja
  • Takuu 3 vuotta
  • Koko (l x k x s) 19,5 x 28 x 29,5 cm
  • Paino 3kg