Allergiasuodatin Filtrete GSU-60, valmis pakkaus

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 25 kpl

Hinta: 21,10
Määrä: kpl

Tiedostot

Filtrete GSU-60 on erinomainen allergiasuodatin, sillä se pysäyttää käytännössä kaikki siitepölyt ja homesienten itiöt. Se estää myös likaavan katupölyn pääsyn sisätiloihin täydellisesti, suodattaen tehokkaasti myös terveydelle haitallisimmiksi todetut, silmin näkymättömät pienhiukkaset.

Filtrete on selkeästi tehokkain raitisilmaventtiileissä tai tuuletusikkunoissa käytettävistä suodatinmateriaaleista.


Filtrete GSU60 suodattimet valmiissa pakkauksissa/metritavara ovat heti noudettavissa myymälästämme Helsingissä!


 
Siitepöly- ja katupölysuodatin Filtrete GSU-60

Pienetkin hiukkaset tarttuvat Filtrete suodatinkankaaseen sen kuiduissa olevan sähköisen varauksen ansiosta. Siksi kankaan ei tarvitse olla tiheää suodattaakseen tehokkaasti ja raitis ilma pääsee hyvin virtaamaan sen läpi. Filtrete GSU-60 on Filtrete materiaaleista ohuinta, jonka ansiosta se on erinomainen suodatin etenkin kesäaikana kun hyvä ilmanläpäisykyky on tärkeää. Filtrete GSU-60 materiaali on varustettu materiaalin kestävyyttä parantavalla tukikalvolla.

Filtrete GSU-60 korvaa aiemmin markkinoilla olleet Filtrete GS-100 ja GSB-70 materiaalit.

Filtrete GSU-60 suodatinkankaan hinta valmiina pakkauksina on 37,00 €/m2. 

Verkkokaupassamme näkyy pienimmän pakkauskoon hinta, johon on isommissa pakkauksissa lisätty neliömäärän mukainen, +merkillä varustettu lisähinta.

Myymme Filtrete suodatinkangasta myös määrämittaisena. Määrämittaisia paloja voit tilata verkkokaupastamme tai voit noutaa ne liikkeestämme Helsingissä. Emme pysty aina leikkaamaan suodattimia määrämittaan odottaessa, joten tee tilaus etukäteen mikäli haluat noutaa suodattimet. Jos myymälässämme on muita asiakkaita, palvelemme heitä ensin ja leikkaamme suodattimia määrämittaan sitten kun siihen on aikaa. Paras tapa tilauksen tekemiseen on sähköposti. 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.