Allergiasuodatin Filtrete GSU-60, valmis pakkaus

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 172 kpl

Hinta: 21,10
Määrä: kpl

Tiedostot

Filtrete GSU-60 on erinomainen allergiasuodatin, sillä se pysäyttää käytännössä kaikki siitepölyt ja homesienten itiöt. Se estää myös likaavan katupölyn pääsyn sisätiloihin täydellisesti, suodattaen tehokkaasti myös terveydelle haitallisimmiksi todetut, silmin näkymättömät pienhiukkaset.
 
Siitepöly- ja katupölysuodatin Filtrete GSU-60

Pienetkin hiukkaset tarttuvat Filtrete suodatinkankaaseen sen kuiduissa olevan sähköisen varauksen ansiosta. Siksi kankaan ei tarvitse olla tiheää suodattaakseen tehokkaasti ja raitis ilma pääsee hyvin virtaamaan sen läpi. Filtrete GSU-60 on Filtrete materiaaleista ohuinta, jonka ansiosta se on erinomainen suodatin etenkin kesäaikana kun hyvä ilmanläpäisykyky on tärkeää. Filtrete GSU-60 materiaali on varustettu materiaalin kestävyyttä parantavalla tukikalvolla.

Filtrete GSU-60 korvaa aiemmin markkinoilla olleet Filtrete GS-100 ja GSB-70 materiaalit.

Filtrete GSU-60 suodatinkankaan hinta valmiina pakkauksina on 37,00 €/m2. 

Verkkokaupassamme näkyy pienimmän pakkauskoon hinta, johon on isommissa pakkauksissa lisätty neliömäärän mukainen, +merkillä varustettu lisähinta.

Myymme Filtrete suodatinkangasta myös määrämittaisena. Määrämittaisia paloja voit tilata verkkokaupastamme tai voit noutaa ne liikkeestämme. Emme voi luvata, että pystymme leikkaamaan suodattimet määrämittaan odottaessa, joten tee tilaus etukäteen jos haluat noutaa suodattimet. Paras tapa tilauksen tekemiseen on tällöin sähköposti. 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.