5 kpl Hengityssuojain Linghe FFP2/FFP3

Saatavilla verkkokaupasta ja myymälästä 2 kpl

9,80 980 Meidän hinta
24,50 € 2450 Suositushinta

Alin hinta 30 päivän aikana: 24,50 €

Määrä: kpl

Hengityssuojain, jossa on onnistuttu yhdistämään erinomainen tehokkuus ja alhainen hengitysvastus.

Linghe hengityssuojain ehkäisee koronatartuntoja huomattavasti tehokkaammin kuin pisarasuojina käytettävät kasvomaskit (suu- ja nenäsuojat).

Linghe hengityssuojaimessa on erittäin alhainen hengitysvastus (ultralow suction resistance), jonka ansiosta hengittäminen on suojaimen tehoon kevyttä.
Hengityssuojaimessa ei ole venttiiliä, joten se ehkäisee virustartuntaa sekä käyttäjän, että muiden ihmisten suuntaan.
Hengityssuojain pysäyttää virusten kokoiset, mikroskooppisen pienet hiukkaset, mutta kaasuilta tai hapen puutteelta se ei suojaa.

Suomessa VTT:llä tehdyn testin mukaan Linghe hengityssuojain suodattaa 0.58 mikrometrin kokoisista hiukkasista vähintään 99%, joka vastaa FFP3 luokan suodatustehoa. Linghe suojain on kuitenkin sertifioitu FFP2 luokan suodattimena, joka on sen virallinen suodatusluokka. Hengityssuojaimet täyttävät FFP2 luokan tehovaatimuksen kun ne suodattavat 0.6 mikrometrin kokoisista hiukkasista vähintään 94%, joten Linghen voidaan perustellusti sanoa olevan muita FFP2 luokan hengityssuojaimia tehokkaampi. Linghe hengityssuojain suodattaa siitepölyt ja homeitiöt käytännössä täydellisesti.
Sen lisäksi se pysäyttää tehokkaasti äärimmäisen pienetkin hiukkaset, mukaan lukien virukset.

Linghe hengityssuojaimet ovat yksittäispakattuja!


Tarjoushinnat (sis alv 24%):

Hinta yksittäin 4,95 €/kpl.
Hinta 5 kpl eränä 3,95 €/kpl
Hinta 50 kpl eränä 3,34 €/kpl
Hinta 200 kpl eränä 2,68 €/kpl

 

Yritykset ja hoitolaitokset!

Huolehtikaa henkilökuntanne ja asiakkaittenne turvallisuudesta.

Esim. hoitotyössä ja asiakaspalvelussa joutuvat työntekijät ja asiakkaat usein toimimaan lähikontaktissa, jossa virustartunnan riski on suurin.

Linghe hengityssuojain pysäyttää tehokkaasti myös virukset, toisin kuin pisaratartuntojen ehkäisyyn tarkoitetut kasvomaskit. Suojaimen hengitysvastus on sen tehoon nähden erittäin alhainen, jonka ansiosta hengittäminen pysyy kevyenä ja suojaimen käytöstä työskentelylle aiheutuva haitta vähäisenä. 

Linghe hengityssuojaimen veroton hinta 200 kpl eränä on ainoastaan 2,16 €/kpl. Suojaimet ovat yksittäispakattuja, joten isompikin erä pysyy pitkään puhtaana ja hyväkuntoisena.

Arvostele tämä tuote

15.11.2021 - Bibi

Todella helppo hengittää! Istuu hyvin.