Ilmalämpöpumppu Gree Multi-Split

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tulossa varastoon

Hinta: 1875,00
Määrä: kpl
Gree Multi-Split on yhdellä ulkoyksiköllä ja kahdella sisäyksiköllä varustettu ilmalämpöpumppu kotien ja toimistojen jäähdyttämiseen ja lämmittämiseen.

Gree R32 Multi-Split on ilmalämpöpumpun kaksi sisäyksikköä kytketään yhteen ja samaan ulkoyksikköön. Laite soveltuu tämän vuoksi erityisesti:
  • Kaksikerroksisiin asuntoihin
  • Asuntoihin, joiden pohjaratkaisu rajoittaa puhallusilman leviämistä asunnossa
  • Asuntoihin, joiden makuuhuoneeseen halutaan viilennystä
  • Myymälä- ja liiketiloihin
  • Toimistoihin
Sisäyksiköiden tyylikäs, valkoinen pinta soveltuu niin kotiin kuin toimistoon. Mukavuutta lisää mahdollisuus säätää huoneen lämpötilaa lämmitystilassa 1˚C asteen välein +16˚C – +30˚C. Tämä takaa, että sisälämpötila on juuri sopiva.
Saat meiltä Tukesin hyväksymän, huolellisen asennuksen. Yleensä asennuksen saa nopeasti, mutta sesonkien aikaan, etenkin kesän lähestyessä voi kuitenkin olla jonoa.

Asennuspalvelumme toimii noin 50 km säteellä Helsingistä. Pääsääntöisesti käymme tutustumassa asennuskohteeseen etukäteen. Kysy tarjousta!Mikäli ilmalämpöpumppua ei saa tai voi asentaa tai et halua kiinteästi asennettua laitetta, on siirrettävä ilmastointilaite ratkaisu huonetilojen viilennykseen. 
Lisätietoa:
Ilmastointilaitteet


Gree on maailman suurin ilmastointilaitteiden valmistaja. Greellä on kolmessa eri maassa yhteensä kymmenen tehdasta, joista valmistuu vuosittain yli 60 miljoonaa ilmastointilaitetta ja lämpöpumppua.
Gree R32 Multi-Split ilmalämpöpumppu:

Gree R32 Multi-Split esite ja tekniset tiedot.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.