ALE 20 %
  • Ilmalämpöpumppu Gree Multi-Split

Ilmalämpöpumppu Gree Multi-Split

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 1 kpl

Hinta: 1675,00 167500 2095,00 € 209500
Määrä: kpl

Tiedostot

Gree Multi-Split on yhdellä ulkoyksiköllä ja kahdella sisäyksiköllä varustettu ilmalämpöpumppu kotien ja toimistojen jäähdyttämiseen ja lämmittämiseen.

Gree R32 Multi-Split on ilmalämpöpumpun kaksi sisäyksikköä kytketään yhteen ja samaan ulkoyksikköön. Laite soveltuu tämän vuoksi erityisesti:
  • Kaksikerroksisiin asuntoihin
  • Asuntoihin, joiden pohjaratkaisu rajoittaa puhallusilman leviämistä asunnossa
  • Asuntoihin, joissa yläkerran makuuhuoneeseen halutaan viilennystä
  • Myymälä- ja liiketiloihin
  • Toimistoihin
Sisäyksiköiden tyylikäs, valkoinen pinta soveltuu niin kotiin kuin toimistoon. Mukavuutta lisää mahdollisuus säätää huoneen lämpötilaa lämmitystilassa 1˚C asteen välein +16˚C – +30˚C. Tämä takaa, että sisälämpötila on juuri sopiva.

Meiltä saat ilmalämpöpumpun huolellisesti ja ammattitaitoisesti käyttövalmiiksi asennettuna. Viilennyskäyttöön ajatellun ilmalämpöpumpun asennus kannattaa tilata hyvissä ajoin ennen sesonkia. Touko-, kesä- ja heinäkuu ovat ruuhkaisimmat ajat, jolloin asennuksissa on lähes aina jonoa.  


Taloyhtiön osakkaat! 

Tarjoamme osakkaille mahdollisuuden asennuttaa ilmalämpöpumput edullisena yhteistilauksena.

Pyytäkää tarjous!

Saat meiltä Tukesin hyväksymän, huolellisen asennuksen. Yleensä saamme tehtyä asennuksen nopeasti, mutta sesonkien aikaan, etenkin kesän lähestyessä voi asennuksen saaminen kestää.
 

Asennuspalvelumme toimii noin 50 km säteellä Helsingistä. Kysy tarjousta!Mikäli ilmalämpöpumppua ei saa tai voi asentaa tai et halua kiinteästi asennettua laitetta, on siirrettävä ilmastointilaite ratkaisu huonetilojen viilennykseen. 
Lisätietoa:
Ilmastointilaitteet
 
Gree R32 Multi-Split ilmalämpöpumppu:

Gree R32 Multi-Split esite ja tekniset tiedot


 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.