Ilmastointilaite Dolceclima Silent 11 A+

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Ei varastossa

Hinta: 945,00

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

HUOM! 

LAITE ON LOPPUNUT VARASTOSTAMME, EIKÄ SITÄ VALMISTETA ENÄÄ.
 

Uusi, teholtaan ja äänitasoltaan vastaava malli on Dolceclima Silent 10 P

Energiatehokkuudeltaan uusi A+ luokkaan kuuluva ilmastointilaite on Dolceclima AirPro 13 A+Dolceclima Silent 11A+ ilmastointilaite

Parempi hyötysuhde, energiatehokkuusluokka A+. Energiatehokas ilmastointilaite on ekologisempi ja käyttökuluiltaan edullisempi.

Dolceclima Silent 11 A+ on erittäin hiljainen siirrettävä ilmastointilaite. Sen äänitaso on ainoastaan 38-48 dB (A)!

Dolceclima Silent 11 A+ on väriltään muuten valkoinen, mutta ohjainpaneeli on musta ja päällinen turkoosin värinen.

Laitteen voi noutaa myymälästämme Helsingissä tai voit tilata kotiinkuljetuksen pääkaupunkiseudulla 20 € hinnalla. Toimitus Matkahuollon kautta muualle Suomeen myös 20 €.

Siirrettävässä ilmastointilaitteessa on poistoputki, jonka kautta lämmin ilma ja kosteus puhalletaan ulos. Yleensä ilma johdetaan ulos ikkunan kautta, jolloin kätevin ja toimivin tapa on kiinnittää  ikkunaan määrämittainen levy tai huomaamaton, läpinäkyvä pleksi. Putki on tällöin helppo kiinnittää ja irrottaa, ekä lämmin ilma pääse ikkunan kautta takaisin sisälle. Me teetämme pleksejä 2-3 viikon toimitusajalla, joten pleksi kannattaa tilata ajoissa.

Tarjous! Jos tilaat siirrettävän ilmastointilaitteen hyvissä ajoin kevään 2019 aikana, käymme mittaamassa ikkunaanne sopivan pleksin koon täysin veloituksetta. Tarjous on voimassa pääkaupunkiseudulla, Keski-Uudellamaalla sekä Riihimäki-Lahti-Porvoo kolmion sisäpuolella.
Tehokkaasti ja hiljaisesti viilentävä Olimpia ilmastointilaite kotiin ja työpaikalle. Viilentää ja poistaa nihkeyttä aiheuttavaa kosteutta. Äänitaso (äänenpainetaso) alkaen vain 38 dB (A)!

Automaattinen kondenssiveden poisto. Ei vaivalloista vesisäiliön tyhjentämistä!

Dolceclima Silent A+ on energiatehokkain Olimpia Splendid ilmastointilaitteista ja useisiin muihin vastaavantehoisiin ilmastointilaitteisiin nähden sen kulutus on yli 20% alhaisempi. Selvää energian ja rahan säästöä!

Valmistaja antaa laitteelle tilasuositukseksi max 45 m2. Tehon riittävyys riippuu kuitenkin monista tekijöistä, kuten huonekorkeudesta, tilaan kohdistuvasta lämpökuormasta sekä tavoitelluista olosuhteista. Olennaista on myös se, miten lämmin ilma johdetaan ulos. Tehon kannalta on tärkeää kiinnittää poistoputki niin, ettei lämmin ilma pääse saman tien sisälle. 

Ilmastointilaite erottaa lämpimän ja kylmän ilman, puhaltaen kylmän ilman sisälle ja lämpimän ilman putken kautta ulos. Useimmissa asunnoissa  kätevin tapa lämpimän ilman ulos johtamiseen on kiinnittää mittojen mukainen levy tai pleksi tuuletusikkunaan kesän ajaksi. Näin ilmastointilaite jäähdyttää tehokkaammin ja putki on helppo kiinnittää ja irrottaa. Läpinäkyvä pleksi on huomaamaton, eikä se ei pimennä ikkunaa, vaan näyttää normaalilta lasilta. Pleksit teetetään mittatilauksena ja niitä on saatavana meiltä. Tarvittaessa myös asennamme pleksin pääkaupunkiseudulla. Pleksien toimitusaika on normaalisti 2-3 viikkoa. Heinäkuussa pleksejä ei valmistajan lomien takia ole saatavana.

Tilaa ikkunaasi sopiva pleksi ajoissa, niin saat ilmastointilaitteen toimintakuntoon ennen helteitä!

Ominaisuudet:
Siirtämistä helpottavat pyörät
Pestävät suodattimet
Kiertomäntäkompressori
Tangentiaalipuhallin
Huonetermostaatti
Kaukosäädin
24 tunnin ajastin.
Kylmäaineena R410A

Sateisina ja viileinä kesinä ilmastointilaitteita riittää läpi kesän. Lämpiminä kesinä ne loppuvat aina kesken. 

Valmistajan sivut englanniksi: Dolceclima Silent 11 A+ ilmastointilaite

Linkki: Kaikki Olimpia ilmastointilaitteet
Dolceclima Silent 11 A+ ilmastointilaite

Nimellinen jäähdytysteho 2,6 kW
Tilasuositus m2 10-45
Energialuokka A+
Kulutus kWh/h 0,8
Hyötysuhde EER 3,1
Puhallusteho (max/med/min) m³/h 410 / 345 / 255
Kosteudenpoisto l/h 1,0
Mitat (L x K x S) mm 460 x 767 x 395
Paino kg 29
Äänen taso (EN 12102) dB(A) 38-48
Poistoletkun mitat mm 1500 x 120
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.