Kesän uutiskirje

Hei,

Koronavirus on tehnyt tästä ajasta poikkeuksellisen, mutta pyrimme siitä huolimatta pitämään toimintamme mahdollisimman normaalina. Myymälämme on auki normaalisti ja verkkokauppamme toimii ripeästi. Myös asennus- ym. palveluitamme voit tilata normaaliin tapaan.

Noudatamme asiakaskontakteissa varovaisuutta. Pidämme asiakaspalvelussa turvaväliä ja myymälätiskillämme on viruksia poistava ilmanpuhdistin. Huolehdimme myös hyvästä käsi- ym. hygieniasta. Meillä on omassa valikoimassammekin useita tuotteita, joiden avulla virustartuntaa saa ehkäistyä.

 

Ilmanpuhdistimet

Nykyisen tiedon mukaan koronavirus leviää ilmateitse ja virus pysyy ilmassa pitkään elinkykyisenä. Sen vuoksi voidaan pitää lähes varmana, että viruksia ilmasta poistavat ilmanpuhdistimet vähentävät virustartunnan mahdollisuutta sisätiloissa.

LightAir ja Cair ilmanpuhdistimet eliminoivat tehokkaasti virusten kokoluokkaa olevia hiukkasia. Ilmanpuhdistimia on saatavana pieneen huoneeseen tai työpöydälle sijoitettavista pienikokoisista puhdistimista erittäin tehokkaisiin, suuriin tiloihin soveltuviin laitteisiin. Sopiva iImanpuhdistin löytyy niin kotiin kuin työpaikalle.

LightAir IonFlow 

LightAir Cell Flow Mini

Cair DEP 900

Kasvomaskit ja hengityssuojat

Kasvomaski vähentää sekä itseen, että muihin kohdistuvaa pisaratartunnan riskiä. Vielä paremmin suojaa viruksia tehokkaasti suodattava hengityssuojain.

Hengityssuojat

 

Desinfiointiaineet

Suomessa kehitetyt ja valmistetut desinfiointiaineet torjuvat käsikosketuksen kautta tapahtuvia virustartuntoja.

Sade käsidesi desinfioi kädet, hoitaen ja kostuttaen niitä samalla. Luonnonmukainen Sade sisältää vain luonnon omia raaka-aineita.

Sade käsihuuhdeLuonnossa biohajoava Novitrol483 desinfiointiaine tuhoaa virukset pinnoilta. Novitrol desinfioi ovenkahvat ja kaiteet ym. kosketuspinnat.

Novitrol desinfiointiaine
 

Ilmastointilaitteet

Kesällä ajankohtaisia tuotteita ovat ilmanviilennyslaitteet ja tuloilman suodattimet.

Kuuma huoneilma heikentää kaikkien yöunta ja vireyttä ja ikääntyneille ihmisille kuumuus voi olla vakava terveysriski. Työpaikoilla kuumuus laskee tutkitusti viihtyvyyttä ja työtehoa.

Ilman jäähdytyslaitteet

Suodatus

Siitepölykausi jatkuu läpi kesän. Allergiaoireita aiheuttavien siitepölyjen ja terveydelle haitallisten saastehiukkasten pääsyn sisätiloihin saat estettyä suodattamalla sisään virtaavan ilman tehokkaalla Filtrete suodattimella.

Suodatus


 

Seuraa meitä Facebookissa @AllergiaApu ja Instagramissa @allergia_apu ja saat ajankohtaista tietoa paremmasta sisäilmasta ja hengitysteiden hyvinvoinnista.
 

Mukavaa kesää ja raikasta hengitysilmaa toivottaen,

Allergia- ja Sisäilma-apu