ALE 15 %
  • LifeAir Evolution ilmanpuhdistin
  • LifeAir Evolution ilmanpuhdistin huoneessa

Ilmanpuhdistin LifeAir IonFlow Evolution

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tulossa varastoon

Hinta: 335,00 395,00 €
Määrä: kpl
LifeAir IonFlow ilmanpuhdistin toimii äänettömästi, eliminoiden pienimmätkin hiukkaset hengitysilmasta.

Lattialle tai tasolle sijoitettava LifeAir IonFlow Evolution poistaa erityisen tehokkaasti mm. pakokaasuissa ja puun poltossa esiintyviä, terveydelle haitallisiksi todettuja ultrapieniä hiukkasia, jotka kulkeutuvat jopa verenkiertoon asti.

LifeAir IonFlow on markkinoiden hiljaisin ja käyttökuluiltaan edullisin ilmanpuhdistin.

Laite on vuokrattavissa. Vuokrattavat puhdistimet ovat nimeltään LightAir IonFlow 5
0 Surface.

Lisätietoa: LightAir ilmanpuhdistin 
LightAirin malli LightAir IonFlow 50 Surface on muuten sama tuote kuin LifeAir IonFlow Evolution, mutta muotoilultaan 4 cm matalampi.

Vuokraamamme puhdistimet ovat vielä nimeltään LightAir IonFlow 50 Surface ja ne ovat vuokrakäytöstä palautuneita laitteita. Myönnämme myytävistä tai vuokrattavista LightAir Surface puhdistimista alennuksen. Hinta ei koske vuokran hintaa, mutta vuokratun laitteen voi lunastaa itselleen alennetulla hinnalla, jolloin hyvitämme myös ensimmäisestä vuokrajaksosta maksetun summan ostohinnasta täysimääräisenä.

Vuokrakäytöstä palautuneen LightAir IonFlow 50 Surfacen hinta on 285,00 €. Tarjous on voimassa niin kauan kuin laitteita riittää varastossamme.

Vuokrahinta on vähintään 3 kk:n jaksona 29 €/kk = 87 €/3 kk.

Vuokrattavissa laitteissa kaikki osat eivät ole uusia.


LifeAir-/LightAir ilmanpuhdistimien metallinen hiukkaskerääjä vetää sisäilman hiukkasia sähköisesti kuin magneetti. Kerääjästä saa kosketettaessa hyvin pienen ja täysin vaarattoman sähköiskun. Jos tahattoman sähköiskun mahdollisuuden haluaa estää, voi hiukkaskerääjän ympärille asettaa kosketussuojan. Kosketussuoja tulee kaikkien uusien LifeAir puhdistimien mukana, mutta vuokrattavissa LightAir puhdistimissa niitä ei automaattisesti ole. Jos haluat käyttää kosketussuojaa, niin mainitse siitä ostaessasi tai vuokratessasi LightAir ilmanpuhdistimen. Puhdistimen toimintaan kosketussuoja ei vaikuta.
 
Mitat: 19 cm x 59 cm
Paino: 2,7 kg ilman adapteria
Virrankulutus: 5 W
Virta: 12 V
Äänitaso: 5 dB
Takuu: 12 kk
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.