ALE 10 %
  • LifeAir Evolution ilmanpuhdistin
  • LifeAir Evolution ilmanpuhdistin huoneessa

Ilmanpuhdistin LightAir IonFlow Evolution

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 33 kpl

Hinta: 359,00 399,00 €
Määrä: kpl
LightAir ilmanpuhdistin poistaa myös viruksia tehokkaasti!

LightAir IonFlow on markkinoiden hiljaisin ja käyttökuluiltaan edullisin ilmanpuhdistin. LightAir  toimii äänettömästi, eliminoiden pienimmätkin hiukkaset sisäilmasta, mukaan lukien virukset. 

Lattialle tai tasolle sijoitettava LightAir IonFlow Evolution poistaa erityisen tehokkaasti mm. pakokaasuissa ja puun poltossa esiintyviä, terveydelle haitallisiksi todettuja ultrapieniä hiukkasia, jotka kulkeutuvat jopa verenkiertoon asti.


Ultrapienten hiukkasten kokoluokkaan kuuluvat myös virukset. Ruotsissa tehdyissä tutkimuksissa (Linköpingin yliopisto ja Karolinska Institutet) on LightAirin todettu vähentävän selkeästi ilmateitse leviävien virustartuntojen määrää sisätiloissa.

Lisätietoa englanniksi: Virusten eliminointi huoneilmasta

Ilmainen toimitus verkkokaupassa tehtyyn tilaukseen!


Lisätietoa: LightAir ilmanpuhdistin

Valmistajan kotisivut englanniksi: IonFlow ilmanpuhdistimet
 
LightAir IonFlow ilmanpuhdistin

Kaikissa LightAir IonFlow ilmanpuhdistimissa on sama tekniikka ja sama teho. Mallien ero on jalustassa ja laitteen värissä. Evolution malleissa on matalampi jalusta kuin Signature ja IonFlow 500 malleissa. Kaikki mallit voidaan sijoittaa lattialle tai jollekin tasolle, mutta korkeammalla jalustalla varustettu malli on soveliaampi jos haluat sijoittaa ilmanpuhdistimen lattialle.

Video LightAir IonFlow ilmanpuhdistimen toiminnasta

Ilmanpuhdistin on myös vuokrattavissa!
Vuokrahinta on vähintään 3 kk:n jaksona 29 €/kk = 87 €/3 kk. Jos haluat lunastaa vuokraamasi puhdistimen itsellesi, hyvitämme  ensimmäisestä vuokrajaksosta maksetun summan ostohinnasta
täysimääräisenä.

LightAir ilmanpuhdistimien metallinen hiukkaskerääjä vetää sisäilman hiukkasia sähköisesti kuin magneetti. Kerääjästä saa kosketettaessa hyvin pienen ja täysin vaarattoman sähköiskun. Jos tahattoman sähköiskun mahdollisuuden haluaa estää, voi hiukkaskerääjän ympärille asettaa kosketussuojan. Kosketussuoja tulee kaikkien uusien LightAir puhdistimien mukana, mutta vuokrattavissa LightAir puhdistimissa niitä ei aina automaattisesti ole. Jos haluat käyttää kosketussuojaa, niin mainitse siitä vuokratessasi LightAir ilmanpuhdistimen. Puhdistimen toimintaan kosketussuoja ei vaikuta.
 
Mitat: 19 cm x 59 cm
Paino: 2,7 kg ilman adapteria
Virrankulutus: 5 W
Virta: 12 V
Äänitaso: 5 dB
Takuu: 12 kk
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.