SÄÄSTÄ 10 €
  • LumoX EkoAir S lisäilmajärjestelmä

LumoX EkoAir S kiukaaseen

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 5 kpl

Hinta: 179,00 17900 189,00 € 18900
Määrä: kpl

EkoAir S on kiukaaseen sijoitettava lisäilmajärjestelmä, joka mahdollistaa saunan lämmityksen pienemmällä puumäärällä, säästäen myös kiuasta ja savupiippua.

EkoAir S tehostaa palokaasujen palamista ja kiukaan puulämmityksen hyötysuhdetta sekä vähentää pienhiukkaspäästöjä huomattavasti. Säästää kiuasta, savupiippua, lompakkoa ja ympäristöä!  

EkoAir S mahdollistaa esilämmitetyn palamisilman ohjaamisen puiden päälle. Näin savukaasut palavat tehokkaasti tulipesässä, tämä tarkoittaa, että puuta säästyy jopa 40% ja pienhiukkaspäästöt ovat hyvin alhaiset.

EkoAir S polttimella säästät kiuasta ja piippua lisäksi muutat kiukaasi polttopuuta säästäväksi ja ympäristöystävälliseksi.

Minkäänlaisia asennustoimia ei tarvita, poltin vain yksinkertaisesti nostetaan tulipesään kiukaan oman arinan päälle.

Suomessa suunniteltu ja valmistettu tuote. Soveltuu lähes jokaiseen kiukaaseen.

Ilmainen toimitus verkkokauppatilauksiin!

Puussa on 85-90% haihtuvia aineita. Siten suurin osa puusta palaa kaasuina. Palokaasut sisältävät pienhiukkasia, häkää, hiilivetyjä ja muita terveydelle haitallisia yhdistelmiä.

Vanhalla menetelmällä poltettaessa paloilma tulee puiden alta. Korvausilma tulee palokaasuihin liian nopeasti ja liian kylmänä. Näin palokaasut eivät pääse palamaan tulipesässä, vaan karkaavat ympäristöön.

LumoX EkoAir S avulla avulla pienhiukkaspäästöt vähenevät jopa 80 % ja puuta kuluu jopa 40 % vähemmän. 


 
  • Leveys 160-230mm 
  • Syvyys 99mm 
  • Korkeus 200mm
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.