Mobair 2020 tuloilmalaite

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Ei varastossa

Hinta: 490,00 49000

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tuo sisälle suodatettua ja tarvittaessa myös lämmitettyä ulkoilmaa.
Poistunut malli, korvaava malli Mobair 2015
MOBAIR 2020 tuloilmalaite puhaltaa sisälle puhdasta, raikasta ilmaa, varmistaen vedottoman ilmanvaihdon kaikissa olosuhteissa. MOBAIR 2020 lämmittää tuloilman tarvittaessa lämpövastuksen avulla ja on niin hiljainen, että sitä voi hyvin käyttää myös makuuhuoneessa.

MOBAIR 2020 sopii mm. asuinhuoneistoihin, majoitustiloihin ja pieniin toimistoihin. Laitteen sisälle puhaltama ilmamäärä riittää esim. kahden hengen makuuhuoneeseen.

Tuloilmalaite sijoitetaan sisäseinään korvausilmakanavan eteen. Sen voi asentaa olemassa olevan korvausilmaventtiilin tilalle tai sille voi tehdä uuden läpiviennin ulkoseinään. Laitteen mukana tuleva asennuskehys ruuvataan seinään, jonka jälkeen laite vain nostetaan kehykseen kiinni.

Tuloilmalaitteen saa varustettuna tehokkaalla (F9-tason) Filtrete suodattimella, jolloin raitis ilma saadaan sisälle ilman allergisoivia siitepölyjä tai pieniäkään saastehiukkasia. Laitteeseen voi liittää lisäksi aktiivihiilisuodattimen, jolloin se suodattaa tuloilmasta myös kaasumaisia epäpuhtauksia.

Tuloilmalaite soveltuu painovoimaisella tai koneellisella poistoilmanvaihdolla varustettuihin huoneistoihin. Laitteen sisään puhaltama raikas ulkoilma täyttää huoneiston alipainetta, vähentäen siten ikkunoista ja ovista tulevaa vetoa sekä muualta vuotoina tulevan ilman määrää. Näin saadaan ehkäistyä rakenteista irtoavien epäpuhtauksien, kuten myös naapureiden tupakansavujen ja käryjen kulkeutumista huoneistoon.

Laitteen mukana toimitetaan asennuskehys ja kiinnitysruuvit, sekä F5 tason suodatin, jonka voi korvata huomattavasti tehokkaammalla F7-F9 tasoisella, ilmanvaihtokanavaan työnnettävällä suodattimella. Kanavasuodattimen avulla saadaan siitepölyt ja pienetkin saastehiukkaset eliminoitua tehokkaasti. Lisätietoa: Kanavasuodatin

Toinen vaihtoehto on suodattaa tuloilma Filtrete-/aktiivihiilisuodattimella, jolloin saadaan tehokkaammin ehkäistyä myös ulkoa tulevia hajuja ja kaasumaisia yhdisteitä. Mobair 2020 aktiivihiili-/Filtrete suodatin

Mobair asennus meiltä ammattitaisesti ja edullisesti! Pyydä tarjous!
 
- Ilmavirta 10/12 l/s (10 Pa alipaineessa)
- Äänitaso 27/32 dBA
- Mitat 218 x 318 x 152 mm (l x k x s)
- Runko valkoiseksi maalattua MDF-levyä
- Lämmitysteho 20-600 W
- 2 puhallinnopeutta
- Lämmitys päälle/pois kytkin
- Sähkökytkentä 4 A/230 V
- 5 metrin verkkojohto, maadoitettu pistotulppa
- Takuu 2 vuotta
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.