SÄÄSTÄ 68 €
  • Mobair 2080 tuloilmalaite

Mobair 2080 tuloilmalaite

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 2 kpl

Hinta: 799,00 79900 867,00 € 86700
Määrä: kpl
Mobair 2080 tuloilmalaite

Mobair 2080 imee ilmaa sekä ulkoa, että sisältä sekoittaen ne keskenään, jolloin huoneilma lämmittää ulkoa tulevan kylmän ilman ennen kuin se puhalletaan sisätiloihin. Jos huoneen kiertoilma ei riitä lämmittämään tuloilmaa tarpeeksi, huolehtii portaattomasti säädettävä lämmitin siitä, että raitis ilma tulee talvellakin sisälle riittävän lämpimänä.

Tilaustuote.

Huom! Laitteessa on avattava etuluukku, jonka saa joko oikealta tai vasemmalta avautuvana.
RAIKASTA ULKOILMAA SISÄLLE SUODATETTUNA JA LÄMMITETTYNÄ!

Mobair tuloilmalaite suodattaa ja tarvittaessa myös lämmittää sisään virtaavan ilman. Raitis ilma saadaan sisälle aina vedottomasti, ilman ulkoilman siitepölyjä tai saasteita.

Tuloilmalaitteita on useampia mallia, joista Mobair 2080 on teholtaan ja fyysisiltä mitoltaan isoin.
Muihin Mobair malleihin voit tutustua täällä: Mobair tuloilmalaitteet

Tuloilmalaite puhaltaa ilmaa sisälle, täyttäen sisällä olevaa alipainetta, jolloin ikkunoista ja ovista tuleva veto sekä muualta vuotoina tulevan ilman määrä vähenee. Esim. naapureiden tupakansavut ja käryt eivät kulkeudu enää samalla tavalla huoneistoon.

Mobair 2080 tuloilmalaite asennetaan sisäseinään joko olemassa korvausilmaventtiilin paikalle tai varta vasten tehdyn tuloilmakanavan eteen. Laite soveltuu tiloihin, joissa on painovoimainen tai koneellinen ilmanpoisto.

Pakkaus sisältää Ø 125 mm putken ja ulkoritilän. Mobair 2080 tuloilmalaitteessa on hienosuodatin, mutta sen sijaan tai lisäksi kannattaa tuloilmakanavaan laittaa F7-9 luokan Railuft kanavasuodatin, jolloin epäpuhtaudet eivät pääse lainkaan laitteen sisälle ja tuloilma suodattuu myös laitteen ollessa suljettuna. Kanavasuodatin (Ø 125 mm) on laitteen omaa suodatinta selvästi tehokkaampi, pysäyttäen erinomaisesti myös terveydelle vaarallisimmat pienet saastehiukkaset. Lisätietoa: Kanavasuodatin

Ilmanvaihtoa voi halutessaan tehostaa rajoittamalla kiertoilma-aukon kokoa. Silloin laite ei sekoita niin paljoa sisä- ja ulkoilmaa keskenään, vaan puhaltaa sisälle enemmän raikasta ulkoilmaa. Tuloilmalaitteen ollessa suljettuna, virtaa korvausilma sisälle omalla paineellaan. On muistettava turvata ilman vapaa kulku väliovien kautta poistoilmaventtiileihin . 

Mobair tuloilmalaitteen saa oikea- tai vasenkätisenä, jolloin korvausilma voi tulla joko oikeaan tai vasempaan kammioon. Laitteen voi asentaa myös pystyyn.

Mobair 2080 tuloilmalaite:

- 5 puhallinnopeutta
- portaaton termostaatti
- 5 metrin verkkojohto
- sammutettuna toimii korvausilmakanavana
- poistaa epäpuhtauksia myös sisäilmasta

Pakettiin kuuluu Ø 125 mm putki ja siihen sopiva putkisuodatin. Suodattimena voi käyttää myös huomattavasti tehokkaampaa
Railuft kanavasuodatinta Ø 125 mm.

Mobair asennus meiltä ammattitaitoisesti ja edullisesti! Pyydä tarjous!
Ilmamäärä 25-50 dm3/s
Äänitaso 30-50 dBA
Lämmitysteho 0,02-0,95 kW
Sähköteho 0,02-1,0 kW
Jännite 230 V
Virta 4,5 A
Paino 17 kg
Mitat 650 x 195 x 310 mm (lev. x syv. x kork.)
Takuu 24kk
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.