Mobair 2080 tuloilmalaite

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 9 kpl

Hinta: 825,00
Määrä: kpl
Tilaustuote. Huom! Oikea- tai vasenkäteinen versio.
RAIKASTA ULKOILMAA SISÄLLE SUODATETTUNA JA LÄMMITETTYNÄ!

Mobair tuloilmalaite suodattaa ja tarvittaessa myös lämmittää sisään virtaavan ilman. Raitis ilma saadaan sisälle aina vedottomasti, ilman ulkoilman siitepölyjä tai saasteita.
Tuloilmalaitteita on useampia mallia, joista Mobair 2080 on teholtaan ja fyysisiltä mitoltaan isoin.

Muihin Mobair malleihin voit tutustua täällä: Mobair tuloilmalaitteet

Tuloilmalaite puhaltaa ilmaa sisälle, täyttäen sisällä olevaa alipainetta, jolloin ikkunoista ja ovista tuleva veto sekä muualta vuotoina tulevan ilman määrä vähenee. Esim. naapureiden tupakansavut ja käryt eivät kulkeudu enää samalla tavalla huoneistoon.

Mobair 2080 on sekä tuloilmalaite, että ilmanpuhdistin. Laite imee ilmaa sekä ulkoa, että sisältä sekoittaen ne keskenään, jolloin huoneilma lämmittää ulkoa tulevan kylmän ilman ennen kuin se puhalletaan sisätiloihin. Jos huoneen kiertoilma ei riitä lämmittämään tuloilmaa tarpeeksi, huolehtii portaattomasti säädettävä lämmitin siitä, että raitis ilma tulee talvellakin sisälle riittävän lämpimänä.
Mobair 2080 tuloilmalaite/ilmanpuhdistin asennetaan sisäseinään joko olemassa korvausilmaventtiilin paikalle tai varta vasten tehdyn tuloilmakanavan eteen. Laite soveltuu tiloihin, joissa on painovoimainen tai koneellinen ilmanpoisto.

Tuloilmalaite/ilmanpuhdistimessa on F7 luokan hienosuodatin. Tuloilmakanavaan kannattaa ehdottomasti laittaa F9 luokan Filtrete putkisuodatin, jolloin epäpuhtaudet eivät pääse laitteen sisälle ja tuloilma suodattuu toimii myös laitteen ollessa suljettuna. Putkisuodatin on Laitteen omaa suodatinta selvästi tehokkaampi, pysäyttäen myös terveydelle vaarallisimmat pienet saastehiukkaset. Lisätietoa: Putkisuodatus tuloilmakanavaan

Ilmanvaihtoa voi halutessaan tehostaa rajoittamalla kiertoilma-aukon kokoa. Silloin laite ei sekoita niin paljoa sisä- ja ulkoilmaa keskenään, vaan puhaltaa sisälle enemmän raikasta ulkoilmaa. Tuloilmalaitteen ollessa suljettuna, virtaa korvausilma sisälle omalla paineellaan. Ilman vapaa kulku väliovien kautta poistoilmaventtiileihin on muistettava. 

Mobair tuloilmalaitteen saa oikea- tai vasenkätisenä, jolloin korvausilma voi tulla joko oikeaan tai vasempaan kammioon. Laitteen voi asentaa myös pystyyn.

Mobair 2080 tuloilmalaite/ilmanpuhdistin:

- 5 puhallinnopeutta
- portaaton termostaatti
- 5 metrin verkkojohto
- sammutettuna toimii korvausilmakanavana
- poistaa epäpuhtauksia myös sisäilmasta

Pakettiin kuuluu 125 mm putki.
Lisävarusteena Filtrete putkisuodatin 19,00 € (100 mm) tai 24,00 € (125 mm).

Mobair asennus meiltä ammattitaitoisesti ja edullisesti! Pyydä tarjous!

 
Ilmamäärä 25-50 dm3/s
Äänitaso 30-50 dBA
Lämmitysteho 0,02-0,95 kW
Sähköteho 0,02-1,0 kW
Jännite 230 V
Virta 4,5 A
Paino 17 kg
Mitat 650 x 195 x 310 mm (lev. x syv. x kork.)
Takuu 24kk
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.