Ilmastointilaite Dolceclima Silent 12 Olimpia Splendid

Ei varastossa

Hinta: 945,00

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Tehokas, mutta silti hiljainen ilmastointilaite. Teho 2,80 kW, äänitaso vain 41-49 db(A).

Laitteen voi noutaa myymälästämme Helsingissä tai voit tilata kotiinkuljetuksen pääkaupunkiseudulla 20 € hinnalla. Toimitus Matkahuollon kautta muualle Suomeen myös 20 €.

 

Siirrettävä Olimpia ilmanviilennin viilentää ilman kotona ja työpaikalla.

Automaattinen kondenssiveden poisto. Ei vaivalloista vesisäiliön tyhjentämistä!

Viilentää ja poistaa kosteutta, vähentäen  lämpimän ja kostean ilman aiheuttamaa nihkeyttä. Toimii myös pelkkänä kosteudenpoistajana.

Valmistaja antaa laitteelle tilasuositukseksi max 50 m2. Tehon riittävyys riippuu kuitenkin monista tekijöistä, kuten huonekorkeudesta, tilaan kohdistuvasta lämpökuormasta sekä tavoitelluista olosuhteista. Olennaista on myös se, miten lämmin ilma johdetaan ulos. Tehon kannalta on tärkeää kiinnittää poistoputki niin, ettei lämmin ilma pääse saman tien sisälle. 

Ilmastointilaite erottaa lämpimän ja kylmän ilman, puhaltaen kylmän ilman sisälle ja lämpimän ilman putken kautta ulos. Useimmissa asunnoissa  kätevin tapa lämpimän ilman ulos johtamiseen on kiinnittää mittojen mukainen levy tai pleksi tuuletusikkunaan kesän ajaksi. Näin ilmastointilaite jäähdyttää tehokkaammin ja putki on helppo kiinnittää ja irrottaa. Läpinäkyvä pleksi on huomaamaton, eikä se ei pimennä ikkunaa, vaan näyttää normaalilta lasilta. Pleksit teetetään mittatilauksena ja niitä on saatavana meiltä. Tarvittaessa myös asennamme pleksin pääkaupunkiseudulla. Pleksien toimitusaika on normaalisti 2-3 viikkoa. Heinäkuussa pleksejä ei valmistajan lomien takia ole saatavana.


Ominaisuudet:
Siirtämistä helpottavat pyörät
Pestävät suodattimet
Kiertomäntäkompressori
Tangentiaalipuhallin
Huonetermostaatti
Kaukosäädin
24 tunnin ajastin.
Kylmäaineena R410A

Linkki: Kaikki Olimpia ilmastointilaitteet


 
Jäähdytysteho 2,80 kW
m2 suositus 20 - 50 m2
Äänitaso (min-max) 41-49 dBA
Jännite 230 - 50 V-Hz
Nimellistehontarve 1100 W
Ilmamäärä (max/min) 400/255 m3/h
Kuivausteho 1,2 l/h
Puhallin nopeuksia 3
Mitat (l x k x s) 460x760x395 mm
Letkun pituus 1,5 m
Paino 30 kg
Energian hyötysuhde 3,00
Energiatehokkuusluokka A
Takuu 2 vuotta
Arvostele tämä tuote

26.07.2018 - TMK

No joo ei mikään maata mullistava laite.25 neliö pysyy hyvin viileänä jos kuuma asunto.63db metelissä ei kyllä uni tuu(ikkunat yöksi auki).Taitaa olla hiljasimpia laitteita mitä markkinoilla on.3db kuitenki kaksin kertaistaa äänen tason eli 2laitetta rinnan kait.Tyytyväinen oon ollu pömpeliin ehkä toinen tulee ostettua toiseen huoneeseen ens vuonna.pleksi/levy ikkunaan on hyvä toisesta huoneesta korvaus ilma ovien alta.

10.05.2015 - Ari

Kallis laite, mutta hintansa väärtti. Paljon tehokkaampi kuin minulla ennen ollut halpapalli joka ei jaksanut viilentää paljoakaan.