SÄÄSTÄ 800 €
  • Poistomyynti: Remko Palma Split esittelykappale

Poistomyynti: Remko Palma Split esittelykappale

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 1 kpl

Hinta: 1690,00 2490,00 €
Määrä: kpl
Markkinoiden tehokkain siirrettävä ilmastointilaite. Myymälässä esillä ollut laite myydään nyt edullisesti. Laite ei ole ollut käytössä, mutta se on käynnistetty joitakin kertoja.

Palma Split 495DC on kaksiosainen ilmastointilaite, jonka saa  käyttöön helposti ilman asennuksia. Laitteessa on ilmalämpöpumpun tapaan ulko- ja sisäyksikkö, mutta Palma Splitissä ne on valmiiksi liitetty toisiinsa. Jos parvekkeelle tai muuhun ulkotilaan on ikkuna, jonka koko on vähintään 24 x 52 cm, voi laitteen ulkoyksikön vain nostaa ikkunan kautta ulos ja laite on käyttövalmis. Jos sopivaa ikkunaa ei ole, voi sisä- ja ulkoyksikön välisen letkun johtaa ulos parvekkeen tai muun ulko-oven raosta.

Palma DC ilmastointilaitteen ulko- ja sisäyksikön yhdistää 2 x 4 cm paksu ja 3 metriä pitkä letku. Jos ulkoyksiön haluaa pitää ulkona koko kesän, mutta ei halua pitää ikkunaa raollaan, voi ikkunaan kiinnittää määrämittaisen levyn tai läpinäkyvän pleksin, jonka kulmaan on jätetty letkun mentävä aukko. Levyn tai pleksin voi tilata meiltä. Pleksin toimitusaika on 1-2 viikkoa. 

 
Voit noutaa laitteen liikkeestämme Helsingissä (Sturenkatu 43) tai voit tilata sen kotiin toimitettuna pääkaupunkiseudulla 40 € hintaan. Laite ei ole pakkauksessa, jonka vuoksi sitä ei toimiteta muilla tavoilla.

Laite on nähtävänä liikkeessämme.

Myymälämme osoite on Sturenkatu 43, Helsinki.

Olemme avoinna arkisin klo 9-17. Keskiviikkoisin olemme auki klo 18 asti.

Kaksiosainen Remko Palma 495DC on markkinoiden tehokkain siirrettävä ilmanjäähdytin.

Ilmalämpöpumppuun verrattuna Palman käyttöön otto on erittäin helppoa. Laitteessa on ulko- ja sisäyksikkö, jotka on valmiiksi liitetty toisiinsa. Ulkoyksikön voi sijoittaa esim. parvekkeelle. Asennukseen ei tarvita sähkö- tai kylmälaiteasentajaa, vaan laite on heti käyttövalmis. Koska laitetta ei tarvitse asentaa kiinteästi, voi sen ottaa mukaan muutossa ja sitä voi käyttää myös vuokra-asunnossa.


Laitteessa on automaattinen kondenssiveden poisto, eli se haihduttaa kosteuden pois ilmavirran mukana. Kondenssivettä ei tarvitse johtaa mihinkään, eikä vesisäiliötä tarvitse tyhjentää, ellei laitetta käytetä pitkään kosteissa olosuhteissa.

Valmistaja antaa laitteelle tilasuositukseksi max 100 m2. Tehon riittävyys riippuu kuitenkin monista tekijöistä, kuten huonekorkeudesta, tilaan kohdistuvasta lämpökuormasta sekä tavoitelluista olosuhteista.

- Pestävät ilmansuodattimet
- Äänitaso alkaen 45 dB(A)
- Automaattinen puhallusnopeus
- Siirtämistä helpottavat pyörät
- DC invertteri tekniikka
- Tangentiaalipuhallin
- Huonetermostaatti
- Kaukosäädin
- 24 h ajastin
- Tilasuositus max 100 m2

Linkki: Muut ilmastointilaitteet
Jäähdytysteho 1,8-4,6 kW
Jännite 230 - 50 V-Hz
Nimellistehontarve 1300 W
Ilmamäärä max 600 m3/h
Tilasuositus max 100 m2
Kuivausteho 1,9 l/h
Puhallin nopeuksia 3
Mitat sisäyksikkö (l x k x s) 470  x 695 x 335 mm
Mitat ulkoyksikkö (l x k x s) 510 x 490 x 230 mm
Välikaapelin mitat 3000 x 40 x 20 mm
Paino sisä-/ ulkoyksikkö 38/12 kg
Energiatehokkuusluokka B
Energian hyötysuhde 4,74
Paino pakkauksen kanssa: 55 kg
Pakkauksen mitat (l x k x s): 70  x 79 x 58 cm 
Takuu 2 vuotta.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.