Saltair suolaterapialaite

Varastossa 10 kpl

Hinta: 135,00
Määrä: kpl
Suolaterapialaite jäljittelee suolahuoneen olosuhteita, tuottamalla huoneilmaan mikroskooppisen pieniä, hengitysteitä hoitavia suolahiukkasia.
Suolaterapiassa hyödynnetään suolan luontaisia puhdistavia ja desinfioivia ominaisuuksia. Saltair-laitteella jäljitellään suolahuoneen olosuhteita kotioloissa.

Saltair käyttää ultraäänivärähtelytekniikkaa muuttaakseen suolaliuoksen alle 5 mikrometrin suolahiukkasiksi, jotka vapautuvat laitteen kautta ilmaan. Suolaterapia ei aiheuta terveydellisiä riskejä tai sivuvaikutuksia.

Saltair on helppokäyttöinen ja hiljainen. Kytke se pistorasiaan esimerkiksi yön ajaksi ja sijoita lähelle sänkyä. Voit käyttää laitetta myös esim. työhuoneessa. Huoneilmasta hengitettävät suolahiukkaset tunkeutuvat syvälle keuhkoihin poistaen limaa, tappaen bakteereja, vähentäen tulehduksia ja kosteuttaen hengitysteitä. Hengityselinsairauksien oireet helpottuvat ja vastustuskyky paranee.

Saltair parantaa myös sisäilman laatua lisäämällä negatiivisten ioneiden määrää. Ilma on puhtaampaa ja raikkaampaa hengittää. Saltair ei kuitenkaan korvaa ilmankostutinta, sillä se tuo vain vähäisen määrän kosteutta sisäilmaan.

Laitteen luovuttamat mikroskooppisen pienet suolahiukkaset eivät laskeudu huonekaluille tai lattiapinnoille, vaan kulkeutuvat normaalin ilmavirran mukana pois.

Pakkauksen mukana tulee pieni patruuna (n. 40-50 g) vuorisuolaa, joka riittää noin kolmen kuukauden käyttöön.
Koko: 185 x 98 x 235 mm
Laitteen paino 774 g
Säiliön tilavuus: 0,6 L
Teho: 8W
Mukana oleva suolapakkaus kestää n. 3kk
Takuu: 12 kk
Laitteessa on käytettävä puhdasta valkoista Himalajan vuorisuolaa. 
LAITTEEN TAKUU EI OLE VOIMASSA, MIKÄLI SIINÄ KÄYTETÄÄN JOTAIN MUUTA SUOLAA. 
Arvostele tämä tuote

22.09.2017 - Hanna

Olen hyvin tyytyväinen suolalaitteeseen. Se on käytössä varsinkin flunssakautena. Minulla on astma ja olen voinut vähentää lääkkeiden käyttöä ja siitä varmasti kiittää myös saltairia. Kiitos teille hyvästä tuotteesta!