Suolaterapialaite SaltAir UV - Ultrasonic Air Salinizer

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 5 kpl

Hinta: 178,00 17800
Määrä: kpl

SaltAir UV suolaterapialaite jäljittelee suolahuoneen olosuhteita, tuottamalla huoneilmaan mikroskooppisen pieniä, hengitysteitä hoitavia suolahiukkasia.

SaltAir puhdistaa ja hoitaa hengitysteitä parantaen vastustuskykyä tulehduksia, flunssaa ja allergeeneja vastaan. Saltair UV:lla on saatu hyviä hoitotuloksia kroonisiin hengityselinsairauksiin ja hengityselinsairauksien ennaltaehkäisyyn terveillä ihmisillä.

SaltAir UV on helppokäyttöinen ja hiljainen. Kytke se pistorasiaan esimerkiksi yön ajaksi ja sijoita lähelle sänkyä. Voit käyttää laitetta myös muissa tiloissa, kuten työpaikalla.

Suolaterapialaite SaltAir UV on erittäin turvallinen  kaikenikäisille. Sillä ei ole sivuvaikutuksia, eikä  yhteisvaikutuksia minkään lääkityksen kanssa. Laitetta voidaan käyttää myös lemmikkien hengityselinten ongelmiin. SaltAir käyttää vain luonnollista Himalajan kristallisuolaa, joka on käsittelemätöntä eikä sisällä kemikaaleja.
 

 

 

Suolaterapiassa hyödynnetään suolan luontaisia puhdistavia ja desinfioivia ominaisuuksia. SaltAir-laitteella jäljitellään suolahuoneen olosuhteita kotioloissa.

SaltAir käyttää ultraäänivärähtelytekniikkaa muuttaakseen suolaliuoksen alle 5 mikrometrin suolahiukkasiksi, jotka vapautuvat laitteen kautta ilmaan. Suolaterapia ei aiheuta terveydellisiä riskejä tai sivuvaikutuksia.

Huoneilmasta hengitettävät suolahiukkaset tunkeutuvat syvälle keuhkoihin poistaen limaa, tappaen bakteereja, vähentäen tulehduksia ja kosteuttaen hengitysteitä. Hengityselinsairauksien oireet helpottuvat ja vastustuskyky paranee.

SaltAir parantaa myös sisäilman laatua lisäämällä negatiivisten ioneiden määrää. Ilma on puhtaampaa ja raikkaampaa hengittää. Saltair ei kuitenkaan korvaa ilmankostutinta, sillä se tuo vain vähäisen määrän kosteutta sisäilmaan.

Laitteen luovuttamat mikroskooppisen pienet suolahiukkaset eivät laskeudu huonekaluille tai lattiapinnoille, vaan kulkeutuvat normaalin ilmavirran mukana pois.
Suolaterapialaite SaltAir UV
Laitteen koko: 168 x 168 x 120 mm
Teho: 12 W
Säiliön koko: 0,5 l
Ajastin: 3h/6h/9h/Päällä
UV-valo: Valittavissa kaksi eri säätöä
Automaattinen virrankatkaisu
Laitteen mukana on suola n. 3 kk:n käyttöön.
Takuu: 12 kk.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.