Suolaterapialaite SaltAir UV mini - Office Air Salinizer

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 8 kpl

Hinta: 98,00
Määrä: kpl

SaltAir UV Mini suolaterapialaite jäljittelee suolahuoneen olosuhteita, tuottamalla huoneilmaan mikroskooppisen pieniä, hengitysteitä hoitavia suolahiukkasia.

SaltAir puhdistaa ja hoitaa hengitysteitä parantaen vastustuskykyä tulehduksia, flunssaa ja allergeeneja vastaan. Saltair UV:lla on saatu hyviä hoitotuloksia kroonisiin hengityselinsairauksiin ja hengityselinsairauksien ennaltaehkäisyyn terveillä ihmisillä.

SaltAir on helppokäyttöinen ja hiljainen. SaltAir UV -miniä suositellaan käytettäväksi päivällä, etenkin toimistoympäristössä ja muita SaltAir -laitteita yöllä.

Suolaterapialaite SaltAir UV mini on erittäin turvallinen  kaikenikäisille. Sillä ei ole sivuvaikutuksia, eikä  yhteisvaikutuksia minkään lääkityksen kanssa. Laitetta voidaan käyttää myös lemmikkien hengityselinten ongelmiin. SaltAir käyttää vain luonnollista Himalajan kristallisuolaa, joka on käsittelemätöntä eikä sisällä kemikaaleja.
Voi käyttää eteeristä öljyä

Suolaterapiassa hyödynnetään suolan luontaisia puhdistavia ja desinfioivia ominaisuuksia. SaltAir-laitteella jäljitellään suolahuoneen olosuhteita kotioloissa.

SaltAir käyttää ultraäänivärähtelytekniikkaa muuttaakseen suolaliuoksen alle 5 mikrometrin suolahiukkasiksi, jotka vapautuvat laitteen kautta ilmaan. Suolaterapia ei aiheuta terveydellisiä riskejä tai sivuvaikutuksia.

Huoneilmasta hengitettävät suolahiukkaset tunkeutuvat syvälle keuhkoihin poistaen limaa, tappaen bakteereja, vähentäen tulehduksia ja kosteuttaen hengitysteitä. Hengityselinsairauksien oireet helpottuvat ja vastustuskyky paranee.

SaltAir parantaa myös sisäilman laatua lisäämällä negatiivisten ioneiden määrää. Ilma on puhtaampaa ja raikkaampaa hengittää. Saltair ei kuitenkaan korvaa ilmankostutinta, sillä se tuo vain vähäisen määrän kosteutta
Suolaterapialaite SaltAir UV mini
Laitteen koko: 75 x 75 x 125 mm
Teho: USB 5V 1A
Säiliön koko: 70 ml
Ajastin: 30/60/120/180 min.
Automaattinen virrankatkaisu
Laitteen mukana on suola n. 3 kk:n käyttöön.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.