Uusi
  • Velco vaihtosuodatin

Velco vaihtosuodatin korvausilmaventtiiliin VS-100, VS-80, VS-125, VS-160

Ei varastossa

Hinta: 7,80

KOKO
  • Velco vaihtosuodatin
Määrä: kpl
Velco venttiilin vaihtosuodatin on saatavana neljänä eri kokona. Koko ilmoitetaan millimetreinä ilmanvaihtokanavan halkaisijan mukaan.

Velco VS-80 suodatin, kanavan Ø noin 80 mm.
Velco VS-100 suodatin, kanavan Ø noin 100 mm.
Velco VS-125 suodatin, kanavan Ø noin 125 mm.
Velco VS-160 suodatin, kanavan Ø noin 160 mm.

Velco VS-100 on selkeästi yleisin koko. Sitä myydään 4 ja 12 kappaleen pakkauksissa sekä isommissa erissä. Kaikkia kokoja saa isoissa erissä tarpeen mukaisesti.

Huom! Suodattimien yksikköhinta laskee määrän kasvaessa.


Velco venttiilin alkuperäissuodatin on markkinoiden tehokkain ja se pysäyttää siitepölyt ja likaavat saastehiukkaset käytännössä täydellisesti. Suodatin estää tehokkaasti myös terveydelle haitallisimmiksi todettujen pienhiukkasten pääsyn sisätiloihin raittiin ilman mukana.

Velco suodattimen materiaali on erityinen, sillä siinä on pysyvä, staattinen sähkövaraus, joka vetää hiukkaset kiinni suodattimeen. Sen ansiosta suodatin päästää raittiin ilman hyvin lävitseen, sillä sen ei tarvitse olla tiheä ollakseen tehokas.

Markkinoilla myydään Velco suodattimina myös aivan eri materiaalista valmistettuja ns. tarvikesuodattimia, jotka voivat olla edullisempia, mutta joissa ei ole sähkövarausta. Sen vuoksi ne suodattavat huomattavasti heikommin ja päästävät ilman huonommin lävitseen kuin Velcon omat suodattimet.
 
Suodattimen vaihtaminen Velco korvausilmaventtiiliin on helppoa ilman työkaluja.

Suodatin on kaupunkiolosuhteissa vaihdettava 2-6 kk:n välein. Haja-asutusalueilla vaihtoväli on 6-12 kk.
Suodattimen vaihtaminen säännöllisesti on tärkeää, sillä hiukkasista täyttynyt suodatin tukkeutuu ja sen suodatusteho heikkenee vähitellen.