Aktiivihiilisuodattimet

Aktiivihiilisuodatin poistaa ilmasta hajut ja orgaaniset yhdisteet

 

Liesituulettimiin, ilmanpuhdistimiin, ilmanvaihtolaitteisiin, auton raitisilmasuodattimiin, pölynimureihin ym.

Allergia-apu myy aktiivihiilisuodatinta mattona, josta voi itse leikata saksilla tarvittavan kokoisia paloja. Aktiivihiilisuodatinmatto soveltuu laitteisiin, jossa käytetään vastaavaa materiaalia ja johon suodattimen saa kiinnitettyä. Useissa laitteissa hiilisuodatin on kiinnitettynä kehikkoon, josta vanhan aktiivihiilisuodatinmateriaalin saa irrotettua ja johon uuden, sopivan kokoiseksi leikatun suodattimen voi kiinnittää esim. teipillä.

Aktiivihiilisuodattimia myydään valmiina paloina ja sitä saa myös määrämittaan leikattuna. Valmiita paloja on saatavana 10 eri kokoa. Pienimmät palat ovat kooltaan 9 x 38 cm ja suurimmat 47 cm x 3 metriä.

Aktiivihiilisuodatin poistaa ilmasta kaasumaisia epäpuhtauksia, kuten ilmansaasteita ja tupakansavua. Se eliminoi myös useiden ilmanpuhdistimien (mm. Elixair) tuottamaa otsonia.

Suodattimen paksuus on noin 6 mm. Materiaali sisältää peräti 40 paino % aktiivihiiltä polyester matriisissa. Ilman läpäisykyky on 1500 ± 300 l/m2/sec (50 Pa).

Liesituuletin tulee varustaa aktiivihiilisuodattimella silloin kun tuuletin puhaltaa suodatetun ilman takaisin huoneistoon. Lisäksi liesituulettimissa tulee aina olla rasvasuodatin riippumatta siitä, puhaltaako liesituuletin ilman hormiin vai takaisin huoneistoon. Allergia-apu myy myös rasvasuodattimia edullisissa pakkauksissa.

Myymme aktiivihiilisuodatinta valmiina pakkauksina tai rullasta leikattuina paloina. Valmiita pakkauksia sekä määrämittaan leikattuja paloja voit ostaa suoraan verkkokaupastamme.

Lue lisää
Järjestys: