Suodattimet ilmanpuhdistimiin

Vaihtosuodattimet ilmanpuhdistimiin. Mm. Electrolux, Elixair, Lifa-Air, DeLonghi ja Coway

Ilmanpuhdistimien suodattimet tulee pestä tai vaihtaa säännöllisesti, jotta puhdistin toimisi tehokkaasti ja hiljaisesti.

Esisuodattimet keräävät suurimmat pölyhiukkaset ja ne ovat yleensä pestäviä. Esisuodatin on pestävä riittävän usein, koska likaantunut suodatin lisää ilmanvastusta heikentäen laitteen tehoa ja lisäten sen äänitasoa.

Muut suodattimet tulee huoltaa ohjeiden mukaisesti. Jos puhdistimessa on hajuja ja kaasumaisia epäpuhtauksia poistava aktiivihiilisuodatin, on se hyvä vaihtaa 2-3 kk välein, sillä suodattimen teho vähenee vähitellen. Aktiivihiilisuodattimen käyttöikä on yleensä lyhyempi kuin hiukkassuodattimen. Edullisimmin aktiivihiilisuodattimen saa ostamalla pelkkää suodatinmateriaalia. Katso: Aktiivihiilisuodatin

Tällä sivulla esiteltyjen suodattimien lisäksi myymme vaihtosuodattimia Daikin, Coway ilmanpuhdistimiin. Näiden puhdistimien vaihtosuodattimet löydät samoilta sivuilta, joilla kyseiset ilmanpuhdistimet esitellään. Electrolux, Elixair, Filtrete ja Plymovent (ent. Euromate) vaihtosuodattimet löytyvät sivulta 2.

Lue lisää
Järjestys: