Vuokra otsonaattori


Otsonaattoreiden vuokraushinnat:

AIRMASTER BlueLine 100: Ensimmäinen vuorokausi 40 €, sen jälkeen 8 €/ vrk.

AIRMASTER BlueLine 500: Ensimmäinen vuorokausi 60 €, sen jälkeen 10 €/ vrk. Isommissa tai kaksikerroksisissa kohteissa käsittely on usein tehtävä vähintään kahdella otsonaattorilla. Tällöin myönnämme toisen tai useamman otsonaattorin perusvuokrasta -50 % alennuksen, eli ensimmäinen vuorokausi on 30 €. Sen jälkeen vuokra on 10 €/ laite/ vrk.

AIRMASTER BlueLine 3000: Ensimmäinen vuorokausi 90 €, sen jälkeen 20 €/ vrk. (Soveltuu yhtenäisiin tiloihin ja vaativiin kohteisiin, esim. palo-/vesivahingon hajunpoistoon/ saneeraukseen)

Tuulettimen avulla otsoni levittäytyy huoneistoon paremmin. Jos ongelmana on huoneistossa oleva tupakanhaju, kannattaa otsonia puhaltaa tuulettimen avulla kohti kattoa, koska otsoni on ilmaa raskaampaa ja tupakansavu puolestaan nousee ylöspäin, tarttuen voimakkaimmin huoneen yläosaan. Lattiatuulettimen vuokra on 8 €/kerta.

Tehokkaamman tuulettimen (ilmankierrättäjän) vuokra on 16 €/kerta. Ilmankierrättäjää kannattaa käyttää kun otsonoitava tila on korkea.

Otsonaattorin vuokraus kun laite toimitetaan matkahuollon kautta:

Airmaster BlueLine 100: Ensimmäinen vuorokausi 40 €, sen jälkeen 8 €/ vrk. Matkahuollon 25 € (sisältää myös palautuksen). Ennen toimitusta peritään yhden vuorokauden vuokra 40 € + toimituskulut 25 € + 100 € pantti = 165 €.

Airmaster BlueLine 500: Ensimmäinen vuorokausi 60 €, sen jälkeen 10 €/ vrk. Matkahuollon 30 € (sisältää myös palautuksen). Ennen toimitusta peritään yhden vuorokauden vuokra 60 € + toimituskulut 30 € + 150 € pantti = 240 €.

Airmaster BlueLine 3000: Ensimmäinen vuorokausi 90 €, sen jälkeen 20 €/ vrk. Matkahuollon 30 € (sisältää myös palautuksen). Ennen toimitusta peritään yhden vuorokauden vuokra 90 € + toimituskulut 30 € + 250 € pantti = 370 €.

Kun otsonaattorit toimitetaan matkahuollon kautta, lähetämme verkkopankissa etukäteen maksettavan laskun sähköpostilla.

Jos vuokraat useamman otsonaattorin, myönnämme niistä ensimmäisen vuorokauden osalta 50% alennuksen. Summa maksetaan ennen toimitusta. Lisäpäiviltä veloitetaan normaali vuokra. Panttisummasta vähennetään vuokra käyttövuorokausien mukaisesti ja loput summasta palautetaan asiakkaalle kun laite on palautettu. Vuokra-aika alkaa siitä päivästä kun laite on ollut noudettavissa matkahuollosta ja päättyy sinä päivänä kun laite on lähtenyt paluumatkalle. Jos vuokrattu otsonaattori ei ehdi saman päivän kuljetukseen, lasketaan myös seuraava päivä vuokra-ajaksi.

Otsonointi palveluna: 

Otsonointi palveluna maksaa laitteiden vuokran + 95 €. Hinta sisältää otsonaattoreiden toimituksen, kohteen tarkistuksen, otsonoinnin sekä laitteiden noudon ja lopputuuletuksen. Mahdollisista lisäkäynneistä, esim. laitteiden siirtäminen isompia huoneistoja otsonoitaessa, veloitetaan 10 - 40 €/käynti, riippuen matkan pituudesta. Valmistavat toimet, kuten huonekasvien poisto eivät sisälly hintaan, mutta teemme otsonointeja myös täydellisenä kokonaispalveluna, jolloin hinta määräytyy tapauskohtaisesti. Edellä mainitut hinnat ovat voimassa pääkaupunkiseudulla. Kauempana tehtäviin otsonointeihin lisätään matkakuluja, jotka määräytyvät matkan pituuden mukaan.

Lue lisää otsonoinnista.

 

Tavaroiden otsonointi palveluna Voit tuoda tai lähettää meille vaatteita ja huonekaluja sekä pienempiä esineitä hajunpoistoon. Teemme otsonoinnit erillisessä tilassa, liikkeessämme Helsingissä. Esineiden otsonointi kestää normaalisti 6-10 tuntia. Pehmeät huonekalut ja paksut vaatteet saattavat tarvita pitemmän käsittelyn. Pehmustetuista kalusteista hajun poistaminen täydellisesti ei aina onnistu, sillä otsoni ei välttämättä pääse tunkeutumaan tarpeeksi syvälle materiaaleihin. Sen vuoksi emme myöskään otsonoi patjoja lainkaan, vaan ne on syytä hävittää, elleivät hajut lähde niistä tuulettamalla. Hajunpoisto tavaroista otsonoimalla: Esineen koko alle 1 m3 tai määrä korkeintaan 20 kpl: Hinta 85,00 € Isompien määrien otsonointi maksaa lisäksi 35,00 €/m3 tai 20 kpl.
Lue lisää
Järjestys: