Tuloilmaventtiilit

Puhdas ja meluton korvausilma

Puhtaan ja meluttoman tuloilman järjestäminen käytössä oleviin kiinteistöihin on erikoisalaamme. Meiltä saatte raikkaan korvausilman kaikkiin kiinteistöihin, joissa on painovoimainen tai koneellinen poistoilmanvaihto.

Käytämme tuloilmaratkaisuissamme pääasiassa erittäin tehokasta Filtrete suodatinta, joka pysäyttää käytännössä kaikki likaavat hiukkaset sekä allergiaa aiheuttavat siitepölyt ja homeitiöt. Lisäksi Filtrete pysäyttää tehokkaasti mm. liikenteen ja puun pienpolton tuottamat, terveydelle vaarallisimmiksi todetut pienet saastehiukkaset, mukaan lukien mm. PAH-yhdisteet.

Lisätietoa: Raittiin ilman johtaminen sisätiloihin

 

Yleisimmin käytetyt korvausilmaratkaisumme:

- Velco korvausilmaventtiili vanhan venttiilin tilalle tai tuuletusluukkuun. Omakoti- ja rivitaloissa on myös yleensä mahdollista tehdä uudet läpiviennit ulkoseiniin.

- Aa-rakoventtiiliratkaisu asennetaan ikkunaan ja se on useimmiten helpoin ja edullisin tapa järjestää korvausilma kiinteistöihin, joissa ei ole tuuletusluukkuja tai valmiita korvausilmakanavia. 

- Mobair tuloilmalaitteilla riittävän ja puhtaan ilmanvaihdon saa varmistettua kaikissa olosuhteissa.

Asennamme myös painovoimaisen ilmanvaihdon poistoilmaventtiilejä sekä sähkökäyttöisiä poistoilmapuhaltimia ja tuulen voimalla toimivia vedonparantajia.

Meillä on ammattitaitoinen ja edullinen asennuspalvelu. Pyydä tarjous!

Ilmanvaihdon suodattimien vaihto kuuluu vastuunjakotaulukon mukaan taloyhtiölle. Toimitamme suodattimet useisiin venttiilimalleihin, mm. Velco, Biobe ja Fresh ja teemme korvausilmaventtiilien suodatinvaihdot edullisesti.

Koneellisen poistoilmanvaihdon ilmamäärät tulee mitata ja säätää korvausilmaventtiilien asennuksen jälkeen. Se on hyvä liittää samaan urakkaan korvausilmaventtiilien asennusten kanssa.

Puhdistamme lisäksi poistoilmakanavia. Samassa yhteydessä puhdistamme myös huippuimurit.
 

Taloyhtiöille ilmainen esittely ja arviointikäynti!

 

Lue lisää
Järjestys: