Tuloilmaventtiilit

Puhdas ja meluton korvausilma

Puhtaan ja meluttoman tuloilman järjestäminen käytössä oleviin kiinteistöihin on erikoisalaamme. Meiltä saatte raikkaan korvausilman kaikkiin kiinteistöihin, joissa on painovoimainen tai koneellinen poistoilmanvaihto.

Käytämme tuloilmaratkaisuissamme pääasiassa erittäin tehokasta Filtrete suodatinta, joka pysäyttää käytännössä kaikki likaavat hiukkaset sekä allergiaa aiheuttavat siitepölyt ja homeitiöt. Filtrete pysäyttää tehokkaasti mm. liikenteen ja puun pienpolton aiheuttamia, terveydelle vaarallisimmiksi todettuja pieniä saastehiukkasia.

Meillä on Helsingin seudulla toimiva ammattitaitoinen asennuspalvelu!

Lisätietoa: Raittiin ilman johtaminen sisätiloihin

 

Yleisimmin käytetyt korvausilmaratkaisumme:

- Velco korvausilmaventtiili vanhan venttiilin tilalle tai tuuletusluukkuun. Omakoti- ja rivitaloissa on myös yleensä mahdollista tehdä uudet läpiviennit ulkoseiniin.

- Aa-rakoventtiiliratkaisu asennetaan ikkunaan ja se on useimmiten helpoin ja edullisin tapa järjestää korvausilma kiinteistöihin, joissa ei ole tuuletusluukkuja tai valmiita korvausilmakanavia. 

- Mobair tuloilmalaitteilla riittävän ja puhtaan ilmanvaihdon saa varmistettua kaikissa olosuhteissa.

Asennamme myös painovoimaisen ilmanvaihdon poistoilmaventtiilejä sekä sähkökäyttöisiä poistoilmapuhaltimia ja tuulen voimalla toimivia vedonparantajia. Lisäksi puhdistamme poistoilmakanavia ja mittaamme ja säädämme koneellisen poistoilmanvaihdon ilmamäärät. Samassa yhteydessä puhdistamme myös huippuimurit.

Taloyhtiöille ilmainen esittely ja arviointikäynti!

 

Huom! Ilmanvaihdon suodattimien vaihto kuuluu uuden vastuunjakotaulukon mukaan taloyhtiölle. Toimitamme suodattimet useisiin tuloilmaventtiilimalleihin, mm. Velco, Biobe ja Fresh ja teemme suodatinvaihdot edullisesti.
Lue lisää
Järjestys: