Velco VSR-100 vanhan venttiilin tilalle

Velco VSR tuloilmaventtiili suodattimineen asennetaan vanhan venttiilin tilalle. Vanha raitisilmaventtiili poistetaan ja Velco venttiili asennetaan sen tilalle olemassa olevaan tuloilmakanavaan. Asennuslevy peittää tuloilma-aukon ja levyn kaulus pitää venttiilin paikallaan, eikä venttiiliä tarvitse kiinnittää ruuveilla. Suodattimen vaihtoon ei tarvita työkaluja ja se käy käden käänteessä. Asennuslevyjä on saatavill neliön-ja pyöreän mallisena, kahdessa eri koossa. 

Termostaattinen Velco korvausilmaventtiili on vedoton, huoleton ja energiataloudellinen. Se säätyy kylmällä ilmalla automaattisesti pienemmälle ja lämpimällä suuremmalle.

Termostaatti ehkäisee vetoa ja ilman suuntaaminen ylöspäin, pois oleskeluvyöhykkeeltä poistaa vedon tunteen yleensä kokonaan.

Termostaattiohjattu Velco korvausilmaventtiili tulee asuintiloissa säätää niin, ettei venttiili sulkeudu pakkasellakaan kokonaan, jolloin ilmanvaihto säilyy aina toimivana

Venttiili ei vaadi mitään kytkentöjä tai huoltoa ja termostaatista huolimatta sitä voi säätää myös käsin. Velco venttiili on VTT:n testaama ja tyyppihyväksytty.

Velco venttiili on varustettu markkinoiden tehokkaimmalla suodatuksella. Filtrete suodatin päästää raittiin ilman lävitseen, mutta pysäyttää pienetkin saastehiukkaset. Tehokas suodatus ehkäisee myös seinäpintojen likaantumisen. Suodatinvaihto käy käden käänteessä ilman työkaluja. Velco venttiilin suodatin on kaupunkiolosuhteissa vaihdettava vähintään 6 kk:n välein. Velco venttiilin suodatin 
Lue lisää
Järjestys: