Velco VSR korvausilmaventtiili vanhan venttiilin tilalle

Velco VSR korvausilmaventtiili vanhan venttiilin tilalle

Velco VSR paketti sisältää termostaattisen Velco VT korvausilmaventtiilin, pyöreän tai neliskanttisen asennuslevyn ja erittäin tehokkaan, putkimaisen suodatuksen. Velco VSR korvausilmaratkaisu asennetaan vanhan korvausilmaventtiilin tilalle. Vanha venttiili poistetaan ja Velco venttiili asennetaan sen tilalle olemassa olevaan tuloilmakanavaan. Asennuslevy peittää tuloilma-aukon ja venttiili tiivistyy levyn kaulukseen, joka pitää venttiilin tiiviisti paikallaan, eikä venttiiliä tarvitse kiinnittää ruuveilla. Suodattimen vaihtoon ei näin ollen tarvita työkaluja ja vaihto käy käden käänteessä. 

Termostaattinen Velco korvausilmaventtiili on vedoton, huoleton ja energiataloudellinen. Se säätyy kylmällä ilmalla automaattisesti pienemmälle ja lämpimällä suuremmalle.

Termostaatti ehkäisee vetoa ja joustavan tiiivisteen avulla saa kylmän korvausilman suunnattua ylöspäin, jolloin oleskeluvyöhykkeellä ei yleensä tunnu vetoa lainkaan. Termostaattiohjattu Velco korvausilmaventtiili tulee asuintiloissa säätää niin, ettei venttiili sulkeudu pakkasellakaan kokonaan, jolloin ilmanvaihto säilyy aina toimivana.

Venttiili ei vaadi mitään kytkentöjä ja termostaatista huolimatta sitä voi säätää myös käsin. Velco venttiili on VTT:n testaama ja tyyppihyväksytty ja sille annetaan 10-vuoden takuu.

Velco venttiili on varustettu markkinoiden tehokkaimmalla suodatuksella. Filtrete suodatin päästää raittiin ilman lävitseen, mutta pysäyttää siitepölyt ja katupölyn sisältämät likaavat hiukkaset täydellisesti.  Suodatinvaihto käy käden käänteessä ilman työkaluja. Velco venttiilin suodatin on kaupunkiolosuhteissa vaihdettava vähintään 6 kk:n välein. Velco venttiilin suodatin

Mikäli Velco venttiilin tai muiden venttiilien ulkonäkö ei miellytä silmää, voi venttiilin päälle kiinnittää tyylikkään metallisen suojan. Ulkonäöllisten seikkojen lisäksi suoja vaimentaa ääntä ja vähentää vetoa. Ilmanvaihtoventtiilin suoja


Velco VSR-100 ja VSR-125 ovat yleisimmin käytetyt koot, mutta saatavana on myös Velco VSR-80 ja Velco VSR-160 venttiilit.  

Velco VSR korvausilmaventtiilin koot:

Velco VSR-80, Ø noin 80 mm
Velco VSR-100, Ø noin 100 mm
Velco VSR-125, Ø noin 125 mm
Velco VSR-160, Ø noin 160 mm 
Lue lisää
Järjestys: