Velco VSR-100 korvausilmaventtiili vanhan venttiilin tilalle

Velco VSR korvausilmaventtiili vanhan venttiilin tilalle

Velco VSR paketti sisältää termostaattisen Velco VT korvausilmaventtiilin, pyöreän tai neliskanttisen asennuslevyn ja erittäin tehokkaan, putkimaisen suodatuksen. Velco VSR korvausilmaratkaisu asennetaan vanhan korvausilmaventtiilin tilalle. Vanha venttiili poistetaan ja Velco venttiili asennetaan sen tilalle olemassa olevaan tuloilmakanavaan. Asennuslevy peittää tuloilma-aukon ja venttiili tiivistyy levyn kaulukseen, joka pitää venttiilin tiiviisti paikallaan, eikä venttiiliä tarvitse kiinnittää ruuveilla. Suodattimen vaihtoon ei näin ollen tarvita työkaluja ja vaihto käy käden käänteessä. 

Termostaattinen Velco korvausilmaventtiili on vedoton, huoleton ja energiataloudellinen. Se säätyy kylmällä ilmalla automaattisesti pienemmälle ja lämpimällä suuremmalle.

Termostaatti ehkäisee vetoa ja ilman suuntaaminen ylöspäin, pois oleskeluvyöhykkeeltä poistaa vedon tunteen yleensä kokonaan. Termostaattiohjattu Velco korvausilmaventtiili tulee asuintiloissa säätää niin, ettei venttiili sulkeudu pakkasellakaan kokonaan, jolloin ilmanvaihto säilyy aina toimivana.

Venttiili ei vaadi mitään kytkentöjä ja termostaatista huolimatta sitä voi säätää myös käsin. Velco venttiili on VTT:n testaama ja tyyppihyväksytty ja sille annetaan 10-vuoden takuu.

Velco venttiili on varustettu markkinoiden tehokkaimmalla suodatuksella. Filtrete suodatin päästää raittiin ilman lävitseen, mutta pysäyttää pienetkin saastehiukkaset. Tehokas suodatus ehkäisee myös seinäpintojen likaantumisen. Suodatinvaihto käy käden käänteessä ilman työkaluja. Velco venttiilin suodatin on kaupunkiolosuhteissa vaihdettava vähintään 6 kk:n välein. Velco venttiilin suodatin


Velco VSR-100 venttiili on yleisimmin käytetty koko, mutta Velco VSR venttiilejä on saatavana myös muina kokoina.

Velco VSR korvausilmaventtiilin koot:

Velco VSR-80, Ø noin 80 mm
Velco VSR-100, Ø noin 100 mm
Velco VSR-125, Ø noin 125 mm
Velco VSR-160, Ø noin 160 mm 
Lue lisää
Järjestys: