Myymälä

Allergia- ja Sisäilma-apu Oy
Puhtaan ja terveellisen sisäilman ja hengitysteiden hyvinvoinnin erikoisliike


Liikkeemme ja asiakaspalvelun aukioloajat:

Ma, ti, to, pe klo 9-17
Keskiviikkoisin klo 9-18
Lauantaisin klo 12-14

Helatorstaina 9.4.2024 olemme suljettu.


 
Kuvahaun tulos haulle reittiopas logo

Allergia- ja Sisäilma-apu Oy palvelee myymälässä ja verkkokaupassa 
Liikkeeseen on hyvät liikenneyhteydet. Hämeentien (raitiovaunut 6 ja 8) sekä Mäkelänkadun (raitiovaunut 1 ja 7) raitiovaunupysäkäkeiltä on lyhyt kävelymatka. Kaikki Hämeentietä, Sturenkatua ja Mäkelänkatua pitkin kulkevat bussit pysähtyvät lähellä. Omalla autolla on myös helppo tulla ja liikkeen läheltä löytyy yleensä paikoitustilaa (pysäköintimaksuvyöhyke 2, lauantaisin ilmainen pysäköinti). Meihin voi ottaa yhteyttä myös puhelimitse ja sähköpostitse.

Asennus ja kotiinkuljetus:
Asennamme kaikkia myymiämme tuotteita, kuten raitisilmaventtiilit ja ilmalämpöpumput.  Kotiinkuljetuspalvelumme toimittaa tuotteet perille nopeasti ja edullisesti. Toimimme ensisijaisesti pääkaupunkiseudulla, mutta tapauskohtaisesti myös kauempana.

Vuokrauspalvelu:
Vuokraamme eri mallisia ilmanpuhdistimia, otsonaattoreita hajunpoistoon, lämpökameraa sekä  hiukkasmittaria, paine-eromittaria, ilman virtausmittaria, otsonimittaria ja ilmanlaadunmittaria.

Lainaamme veloituksetta

Lainaamme hiilidioksidimittarin veloituksetta kun noudat sen liikkeestämme Helsingistä. Veloitukseton laina-aika on max yksi viikko.