Suodattimet tuuletusikkunaan ja -luukkuun

PUHDASTA ILMAA SISÄLLE FILTRETE RAITISILMASUODATTIMELLA !

Filtrete elektreettisuodatin on enemmän kuin siitepölysuodatin, sillä se estää tehokkaasti myös terveydelle vaarallisimpien pienten saastehiukkasten pääsyn sisätiloihin. 

Filtrete pienhiukkassuodatin soveltuu erinomaisesti tuuletusikkunaan ja korvausilmaventtiiliin. Pienetkin hiukkaset tarttuvat suodatinkankaaseen sen kuiduissa olevan sähköisen varauksen ansiosta. Siksi kankaan ei tarvitse olla tiheää suodattaakseen tehokkaasti ja raitis ilma pääsee hyvin virtaamaan sen läpi.

Filtrete on erinomainen allergia- ja katupölysuodatin, sillä se pysäyttää käytännössä kaikki likaavat hiukkaset, siitepölyt ja homesienten itiöt. Sen lisäksi Filtrete suodattaa tehokkaasti myös mikroskooppisen pienet, terveydelle vaarallisimmiksi todetut saastehiukkaset, joita aiheuttavat mm. liikenne ja puun poltto sekä ajoittain myös metsäpalot ym. kaukokulkeutumat. Keväinen katupöly on pääasiassa hiekka- ja asfalttipölyn sekoitusta, jonka Filtrete suodatin pysäyttää lähes täydellisesti.

Filtrete suodatinmateriaali on VTT:n testaama ja sen suodatusluokitus on F7 - F9, testitulokset täältä. Raitisilmaventtiileihin ja tuuletusikkunoihin soveltuvista materiaaleista Filtrete on selvästi tehokkain.

Filtrete materiaali hylkii vettä, eikä se toimi kasvualustana mikrobeille. Suodatinkankaan suojaaminen sateelta ym. rasitukselta on kuitenkin suositeltavaa, sillä kastuminen ja säille alttiiksi joutuminen lyhentää sen käyttöikää.

Tehokkuutensa ja pienen ilmanvastuksensa ansiosta Filtreteä voi käyttää myös täysin koneellisen ilmanvaihdon lisäsuodattimena, jolloin saadaan estettyä mm. kanaviin kertyneen pölyn ja mikrobien sekä äänieristeistä irtoavien kuitujen pääsy sisätiloihin.

Myymme Filtrete suodatikangasta kahta eri laatua. Filtrete materiaalia käytetään myös Velco korvausilmaventtiileissä , Aa-rakoventtiileissä sekä Railuft kanavasuodattimissa.

 

Filtrete suodatinkangas määrämittaan leikattuna

Myymme Filtrete suodatinmateriaalia myös määrämittaan leikattuna. Määrämittaisia paloja voi tilata verkkokaupastamme. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse jos haluat tilata suodatinkangasta määrämittaisena. Lisätietoa: Filtrete suodatin määrämittaisena

Puiseen tuuletusluukkuun Filtrete suodatin on kätevintä kiinnittää 2-puolisella teipillä tai pienillä magneeteilla, mikäli magneetit tarttuvat ulkoritilään. Linkki: Teipit ja magneetit

Lasi-ikkunaan voi tehdä määrämittaisen kehikon tai suodattimen voi kiinnittää suoraan ikkunan ulommaisiin listoihin kaksipuolisella teipillä. Puuikkunassa suodattimen kiinnityksen voi varmistaa esim. nastoilla ja alumiini-ikkunoissa kiilaamalla suodattimen ulommaisen listan ja karmin väliin joustavalla solumuovilla tai vastaavalla. Suodattimen suojaaminen hyönteisverkolla on suositeltavaa.

Myymme myös hajuja poistavaa aktiivihiilisuodatinta.

Lisätietoa: Aktiivihiilisuodatin

Lue lisää
Järjestys: