Hengitysilman lämmitys - Jonaset

JONASET HENGITYSILMALÄMMITTIMEN AVULLA VOIT ULKOILLA PAKKASELLAKIN

Monet joutuvat rajoittamaan ulkona liikkumistaan kylmän ilman takia. Astmaatikkojen on usein vaikea hengittää kylmässä ja kylmyys rasittaa täysin terveidenkin ihmisten keuhkoja ja hengitysteitä. Hengitysilmanlämmitin lämmittää ja kostuttaa hengitysilman tehden ulkona liikkumisen turvalliseksi ja miellyttäväksi pakkasillakin.

Jonas tuotteet soveltuvat ulkoilijoille, mutta myös urheilijoille kuten hiihtäjille, juoksijoille, laskettelijoille ym., jotka haluavat harjoitella täysipainoisesti pakkasesta huolimatta.
Jonas tuotteet ovat loistavia myös kylmässä työskenteleville, jotka haluavat suojata keuhkoja ja hengitysteitä kylmältä. Lämmin ilma on helppo hengittää ja se vähentää ulkoilun ja urheilun rasittavuutta sekä pitää koko kehon lämpötasapainoa yllä.


Hengitysilman lämmittimet ovat hygieniatuotteita, joilla on sama 14 päivän palautusoikeus kuin muillakin tuotteilla. Niitä ei kuitenkaan missään nimessä voi ottaa käyttöön tai sellaisen hygieniatuotteen pakkausta avata, jota ei enää saa kiinni (esim. hengityssuojaimet). Hygieniatuote kärsii käyttämisestä aina, eikä tuotetta voida myydä uutena eteenpäin tämän jälkeen. Hygieniatuotteita ovat mm. hengityssuojaimet, suolapiippu ja hengityslämmitin.

Lue lisää
Järjestys: