Pieneen huoneeseen (

Pienessä makuuhuoneessa tai toimistohuoneessa puhdistimelta ei vaadita suurta tehoa, mutta sen on oltava hiljainen, jotta se ei häiritse yöunta tai työskentelyä.

Coway ilmanpuhdistimet

Etelä-Korealainen Coway on Aasian suurin ilman puhtautta tuottavien laitteiden valmistaja. Yritys valmistaa moderneja ilmanpuhdistimia, joissa on mm. moninkertainen suodatus ja ilmanlaadun ilmaisin. Puhdistimet toimivat hiljaisesti, poistaen pienetkin hiukkaset ja kaasumaiset epäpuhtaudet. Suodattimet ovat pitkäikäisiä, niiden hankintaväli on 12-36 kk mallista riippuen.

Kotikäyttöön soveltuvien puhdistimien lisäksi Cowaylta löytyy sopivia malleja myös toimistoihin ja kouluihin ym. isompiin tiloihin. Saatavana myös ilmankostutuksella varustettu malli.

LightAir IonFlow 50 ilmanpuhdistimet

LightAir IonFlow (toiselta nimeltään Life Air) ilmanpuhdistimen toiminta perustuu laitteen kykyyn tuottaa ilmaan suuria määriä negatiivisia ioneja, jotka kiinnittyvät hiukkasiin, kuten siitepöly, homeitiöt, eläinallergeenit ym. Erityisen hyvin LightAir poistaa ultrapieniä hiukkasia, joita esiintyy runsaasti mm. pakokaasuissa ja puun poltossa syntyvissä savukaasuissa. Ultrapienten saastehiukkasten arvioidaan aiheuttavan vakavia terveyshaittoja, sillä ne kulkeutuvat syvälle keuhkorakkuloihin ja aina verenkiertoon asti. LightAir on testattu puolueettomisa tutkimuslaitoksissa myös Suomessa (Työterveyslaitos/Helsingin Yliopisto, VTT). Tutkimukset osoittavat LightAirin vähentävän ultrapienten hiukkasten määrää ilmasta selvästi tehokkaammin kuin mikään muu kotikäyttöön tarkoitettu ilmanpuhdistin.

Lue lisää
Järjestys: