Pieneen huoneeseen

Pienessä makuuhuoneessa tai toimistohuoneessa puhdistimelta ei vaadita suurta tehoa, mutta sen on oltava hiljainen, jotta se ei häiritse yöunta tai työskentelyä.

LightAir IonFlow on markkinoiden hiljaisin ja käyttökuluiltaan edullisin ilmanpuhdistin. LightAir kykenee poistamaan huoneilmasta pienempiä hiukkasia kuin mikään muu kotikäyttöön tarkoitettu puhdistin. LightAir eliminoi tehokkaasti myös viruksia. Ilmanpuhdistimen toiminta perustuu laitteen kykyyn tuottaa ilmaan suuria määriä negatiivisia ioneja, jotka kiinnittyvät hiukkasiin, kuten siitepöly, homeitiöt, eläinallergeenit ym. Erityisen hyvin LightAir poistaa ultrapieniä hiukkasia, joita esiintyy runsaasti mm. pakokaasuissa ja puun poltossa syntyvissä savukaasuissa. Ultrapienten saastehiukkasten arvioidaan aiheuttavan vakavia terveyshaittoja, sillä ne kulkeutuvat syvälle keuhkorakkuloihin ja aina verenkiertoon asti. LightAir on testattu puolueettomisa tutkimuslaitoksissa myös Suomessa (Työterveyslaitos/Helsingin Yliopisto, VTT). Tutkimukset osoittavat LightAirin vähentävän ultrapienten hiukkasten määrää ilmasta selvästi tehokkaammin kuin mikään muu kotikäyttöön tarkoitettu ilmanpuhdistin.

Etelä-Korealainen Coway on Aasian suurin ilman puhtautta tuottavien laitteiden valmistaja. Yritys valmistaa moderneja ilmanpuhdistimia, joissa on mm. moninkertainen suodatus ja ilmanlaadun ilmaisin. Puhdistimet toimivat hiljaisesti, poistaen pienetkin hiukkaset ja kaasumaiset epäpuhtaudet. Suodattimet ovat pitkäikäisiä, niiden hankintaväli on 12-36 kk mallista riippuen.

Kotikäyttöön soveltuvien puhdistimien lisäksi Cowaylta löytyy sopivia malleja myös toimistoihin ja kouluihin ym. isompiin tiloihin. Saatavana myös ilmankostutuksella varustettu malli.

Ilmanpuhdistimen voi myös vuokrata: Vuokraa ilmanpuhdistin

Lue lisää
Järjestys: