Velco-venttiilit

Velco-venttiilit

Puhdas ja hallittu korvausilma Velco venttiilillä
 

Puhtaan ja terveellisen sisäilman perusta on riittävä ilmanvaihto. Ennen 1990-lukua rakennetuissa kiinteistöissä yleisin syy huonoon sisäilmaan on korvausilman puute, jonka seurauksena ilma vaihtuu huonosti ja sitä tulee sisälle hallitsemattomana vetona tai epäpuhtaana rakenteiden läpi, naapureiden käryjen ja tupakansavujen kera. Keittiön tai kylpyhuoneen poistoilmaventtiili saattaa myös toimia väärään suuntaan puhaltaen kylmää ja likaista ilmaa sisälle.

Termostaattisella Velco korvausilmaventtiilillä raitis ilma saadaan sisälle aina vedottomasti, huolettomasti ja energiataloudellisesti. Venttiili säätyy automaattisesti sisään virtaavan ilman lämpötilan mukaan, mutta sitä voi silti säätää myös käsin, eikä venttiili vaadi mitään kytkentöjä tai huoltoa. Velco venttiili on VTT:n testaama ja tyyppihyväksytty.

Filtrete suodattimella varustettuna venttiili päästää raikkaan ulkoilman hyvin sisälle, mutta pysäyttää allergiaoireita aiheuttavat siitepölyt ja homeitiöt. Lisäksi se estää tehokkaasti myös terveydelle haitallisimmiksi todettujen pienten saastehiukkasten pääsyn sisätiloihin. 

Raikas ja puhdas sisäilma on terveellistä hengittää, eivätkä ulkoilman epäpuhtaudet likaa seinäpintoja ja huonetiloja.

Meillä on ammattitaitoinen ja edullinen asennuspalvelu. Asennamme Velco venttiilejä pääasiassa vanhojen venttiilien tilalle ja puisiin tuuletusluukkuihin. Omakoti- ja rivitaloihin teemme myös uusia läpivientejä ulkoseiniin.

Lisätietoa:  Venttiilin saneeraus,   Velco tuuletusluukkuun

Huom! Meillä on laaja valikoima Velco tuotteita ja varaosia. Verkkokaupassa myymme ainoastaan kysytyimpiä Velco tuotteita. Täydellisemmän tuoteluettelon löydät täältä: hinnasto, Velco. Niitä tuotteita, jotka eivät ole verkkokaupassamme voi tilata puhelimitse, sähköpostilla tai noutaa liikkeestämme.

Lue lisää
Järjestys: