Velco-venttiilit

Velco-venttiilit

Puhdas ja hallittu korvausilma Velco venttiilillä
 

Puhtaan ja terveellisen sisäilman perusta on riittävä ilmanvaihto. Ennen 1990-lukua rakennetuissa kiinteistöissä yleisin syy huonoon sisäilmaan on korvausilman puute, jonka seurauksena ilma vaihtuu huonosti ja sitä tulee sisälle hallitsemattomana vetona tai epäpuhtaana rakenteiden läpi, naapureiden käryjen ja tupakansavujen kera. Keittiön tai kylpyhuoneen poistoilmaventtiili saattaa myös toimia väärään suuntaan puhaltaen kylmää ja likaista ilmaa sisälle.

Termostaattisella Velco korvausilmaventtiilillä raitis ilma saadaan sisälle aina vedottomasti, huolettomasti ja energiataloudellisesti. Venttiili säätyy automaattisesti sisään virtaavan ilman lämpötilan mukaan, mutta sitä voi silti säätää myös käsin, eikä venttiili vaadi mitään kytkentöjä tai huoltoa. Velco venttiili on VTT:n testaama ja tyyppihyväksytty.

Filtrete suodattimella varustettuna venttiili päästää raikkaan ulkoilman hyvin sisälle, mutta pysäyttää käytännössä kaikki likaavat hiukkaset sekä allergiaa aiheuttavat siitepölyt ja homeitiöt. Sen lisäksi suodatin poistaa tehokkaasti mm. liikenteen ja puun pienpolton aiheuttamia, terveydelle vaarallisimmiksi todettuja pieniä saastehiukkasia.

Raikas ja puhdas sisäilma on terveellistä hengittää, eivätkä ulkoilman epäpuhtaudet likaa seinäpintoja ja huonetiloja.
 

Velco venttiilin asennus meiltä ammattitaitoisesti ja edullisesti.

Asennamme Velco venttiilejä vanhojen venttiilien tilalle, puisiin tuuletusluukkuihin ja uusina läpivienteinä ulkoseiniin.

Hoidamme lisäksi poistoilmakanavien puhdistuksen ja säädämme ilmamäärät tasapainoisiksi. Pyydä tarjous!

Lisätietoa:  Venttiilin saneeraus,   Velco tuuletusluukkuun

Huom! Meillä on laaja valikoima Velco tuotteita ja varaosia. Verkkokaupassa myymme ainoastaan kysytyimpiä Velco tuotteita. Niitä tuotteita, jotka eivät ole verkkokaupassamme voit tilata puhelimitse, sähköpostilla tai noutaa liikkeestämme.

Ilmanvaihdon suodattimien vaihto kuuluu uuden vastuunjakotaulukon mukaan taloyhtiölle. Teemme suodatinvaihdot taloyhtiöille edullisesti tai toimitamme vaihtosuodattimet yhtiölle. Meillä on vaihtosuodattimia yleisimpiin tuloilmaventtiilimalleihin, mm. Velco, Biobe, Air-In ja Fresh.

Jos kiinteistössä on huippuimuri, tulee poistoilmanvaihdon ilmamäärät mitata ja säätää korvausilmaventtiilien asennuksen jälkeen. Se on järkevintä tehdä samassa yhteydessä korvausilmaventtiilien asennusten kanssa. 

Puhdistamme lisäksi poistoilmakanavia. Samassa yhteydessä puhdistamme myös huippuimurit.
Lue lisää
Järjestys: