Ultraääni-ilmankostuttimet

 

Ilmankostutin pitää huoneilman terveellisenä ja miellyttävänä

Ultraääni ilmankostuttimet toimivat hiljaisesti ja taloudellisesti tuottaen ilmaan viileää höyryä.

Kaikissa kostutinmalleissa on erillinen irrotettava vesisäiliö ja automaattinen virran katkaisu kun vesi tyhjenee. Ilmankostuttimia on huollettava säännöllisesti mikrobikasvun välttämiseksi. Vedessä oleva kalkki siirtyy ultraäänikostuttimien kautta huoneilmaan, jolloin itse kostuttimeen ei juurikaan jää kalkkia.

Ultraääni ilmankostuttimissa vesi siirtyy vesisäiliöstä ultaäänitaajuudella toimivaan värähtelijään, jossa vesi muuntuu hienoksi sumuksi. Hiljainen tuuletin siirtää kosteuden huoneilmaan.

Uutuutena on nyt saatavana Beurer LB88 ilmankostutin, joka käyttää sekä ultraääni-, että höyrystystekniikkaa. Beurer LB88 ilmankostuttimessa voi lisäksi käyttää hengitysteitä avaavia eteerisiä öljyjä, kuten Eukalyptus öljyä 

Kuiva huoneilma ärsyttää ihoa, limakalvoja ja hengitysteitä. Se lisää myös ilman pölyisyyttä ja sähköisyyttä. Sisäilman kuivuus vaivaa erityisesti talvisin kun ulkona ilma on kylmää ja kuivaa ja sisätiloja lämmitetään voimakkaasti. Suositeltava ilmankosteus on 30 - 45%. Sopiva ilmankosteus on tärkeintä makuuhuoneessa, siksi jokaisessa makuuhuoneessa tulisi kuivana talviaikana olla oma ilmankostutin.

Kostutinmallistossamme on myös höyrystäviä ilmankostuttimia.
Lue lisää
Järjestys: