Hajunpoisto

Hajun poisto otsonaattorilla ja aktiivihiilisuodattimella

Otsonointi poistaa hajut ja allergeenit 

Otsonointi on tehokas ja turvallinen tapa poistaa epätoivottuja hajuja ja allergianaiheuttajia, kuten tupakan, eläinten, homeen, viemärin ja kalman hajua. Otsonointi poistaa epämiellyttävät hajut asunnoista, autoista, asuntovaunuista, veneistä ym. ilman kemikaalijäämiä tai muita haitallisia yhdisteitä.

Otsonointi ei poista rakenteiden sisällä olevaa hometta tai hajuja. Otsonointi on kuitenkin hyvä tehdä sen jälkeen kun pilaantuneet materiaalit on esim. kosteusvaurion takia uusittu. Pintoihin ja kalusteisiin tarttuneet hajut ja ilmassa leijuvat homeitiöt saadaan näin poistettua.

Allergia-apu myy ja vuokraa Airmaster otsonaattoreita hajunpoistoon ja saneeraukseen.

Lisätietoa: Otsonaattoreiden vuokraus

Aktiivihiilisuodatinta edullisesti mattona

Aktiivihiilisuodatinta käytetään hajujen ja kaasumaisten epäpuhtauksien poistoon esim. liesituulettimissa, ilmanpuhdistimissa, pölynimureissa ja ilmanvaihtolaitteissa.

Allergia-apu myy aktiivihiilisuodatinta valmiina pakkauksina tai rullasta leikattuina paloina. Valmiita pakkauksia voit tilata verkkokaupastamme. Jos haluat aktiivihiilisuodatinta toivomaasi kokoon leikattuna,voit ostaa sitä tästä.

Rasvasuodatin liesituulettimeen

Liesituulettimissa tarvitaan käryjä ja hajuja poistava aktivihiilisuodatin silloin kun tuuletin puhaltaa suodatetun ilman takaisin huoneistoon. Lisäksi liesituulettimissa tulee aina olla rasvasuodatin riippumatta siitä, puhaltaako tuuletin ilman hormiin vai takaisin huoneistoon. Allergia-apu myy rasvasuodattimia edullisissa pakkauksissa.

 

Lue lisää
Järjestys: