Suodattimet tuloilmaventtiiliin


Raitis ilma sisälle puhtaana!

Filtrete allergiasuodatin suodattaa käytännössä 100% siitepölyistä, homesienten itiöistä ja likaavista hiukkasista. Keväinen katupöly on pääasiassa hiekka- ja asfalttipölyn sekoitusta, jonka pääsyn sisätiloihin Filtrete estää lähes kokonaan. Kaiken lisäksi  Filtrete suodatin pysäyttää tehokkaasti myös terveydelle vaarallisimmiksi todetut, mm. liikenteen ja puun polton tuottamat pienhiukkaset.
 

Filtrete elektreettisuodatin soveltuu erinomaisesti tuuletusikkunaan ja korvausilmaventtiiliin. Pienetkin hiukkaset tarttuvat suodatinkankaaseen sen kuiduissa olevan sähköisen varauksen ansiosta. Siksi kankaan ei tarvitse olla tiheää suodattaakseen tehokkaasti ja raitis ilma pääsee hyvin virtaamaan sen läpi.

Myymme Filtrete suodatikangasta valmiina pakkauksina sekä määrämittaan leikattuina paloina. Filtrete materiaalia käytetään Velco korvausilmaventtiileissä ja Aa-rakoventtiileissä sekä Railuft kanavasuodattimissa.

Filtrete suodatinmateriaali on VTT:n testaama ja sen suodatusluokitus on F7 - F9, testitulokset täältä. Raitisilmaventtiileihin ja tuuletusikkunoihin soveltuvista materiaaleista Filtrete on selvästi tehokkain.

Filtrete materiaali hylkii vettä, eikä se toimi kasvualustana mikrobeille. Suodatinkankaan suojaaminen sateelta ym. rasitukselta on kuitenkin suositeltavaa, sillä kastuminen ja säille alttiiksi joutuminen lyhentää sen käyttöikää.

Tehokkuutensa ja pienen ilmanvastuksensa ansiosta Filtreteä voi käyttää myös täysin koneellisen ilmanvaihdon lisäsuodattimena, jolloin saadaan estettyä mm. kanaviin kertyneen pölyn ja mikrobien sekä äänieristeistä irtoavien kuitujen pääsy sisätiloihin.


- Tuloilmaventtiilien vaihtosuodattimia voit ostaa myymälästämme tai toimitamme ne perille.
- Teemme suodatinvaihdot taloyhtiöille edullisesti

Huom! Ilmanvaihdon suodattimien vaihto kuuluu vastuunjakotaulukon mukaan taloyhtiölle. Toimitamme suodattimet useisiin tuloilmaventtiilimalleihin, mm. Velco, Biobe, Air-In ja Fresh ja teemme suodatinvaihdot edullisesti. Pyytäkää tarjous!

Myymme Filtrete suodatinmateriaalia myös määrämittaan leikattuna.  Filtrete suodatin määrämittaisena

Puiseen tuuletusluukkuun Filtrete suodatin on kätevintä kiinnittää 2-puolisella teipillä tai pienillä magneeteilla, mikäli magneetit tarttuvat ulkoritilään.  Teipit ja magneetit.

Lasi-ikkunaan voi tehdä määrämittaisen kehikon tai suodattimen voi kiinnittää suoraan ikkunan ulommaisiin listoihin kaksipuolisella teipillä.

Myymme myös hajuja poistavaa aktiivihiilisuodatinta.

Lisätietoa: Aktiivihiilisuodatin
 

Lue lisää
Järjestys: