Yrityksestä

Allergia- ja Sisäilma-apu Oy

PUHTAAN JA JA TERVEELLISEN SISÄILMAN JA HENGITYSTEIDEN HYVINVOINNIN ERIKOISLIIKE

Allergia- ja Sisäilma-apu Oy on täysin suomalainen, vuonna 2005 perustettu sisäilma- ja allergia-alan erikoisliike, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten hyvinvointia järjestämällä heille terveellisempi ja viihtyisämpi asuin- tai työympäristö. 

Meillä on myymälä- ja esittelytila Helsingissä, etupäässä pääkaupunkiseudulla toimivat sisäilmapalvelut (asennus, tutkimus, konsultointi) sekä maanlaajuinen vuokrauspalvelu ja verkkokauppa.

Huono sisäilma heikentää terveidenkin ihmisten fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia aiheuttaen mm. väsymystä, päänsärkyä sekä hengitystie- iho- ja silmäoireita. Hyvä hengitysilma puolestaan ehkäisee oireilua ja pitää virkeänä.

Käytämme aina tilanteeseen ja tarpeeseen parhaiten sopivia tuotteita ja ratkaisuja, joiden avulla kotien ja työpaikkojen sisäilmasta saadaan mahdollisimman raikas, puhdas ja hajuton sekä kosteudeltaan ja lämpötilaltaan sopiva.

Myymme myös henkilökohtaisesti käytettäviä, allergiaoireita ehkäiseviä ja hengitysteitä hoitavia tuotteita, kuten höyryhengityslaitteet, suolapiiput, hengityssuojaimet ym.

Toimimme jälleenmyyjänä useille tuotteille, jonka lisäksi tuomme itse maahan mm. LightAir ilmanpuhdistimia, Airmaster otsonaattoreita, raitisilmaventtiilejä sekä aktiivihiili- ja muita suodatinmateriaaleja. Kehitämme jatkuvasti myös omia, pääasiassa ilmanvaihtoon ja tuloilman suodatukseen liittyviä tuotteita.

Yhteystiedot:

Allergia- ja Sisäilma-apu Oy

Sturenkatu 43

00550 HELSINKI

Sähköposti:a-a(at)allergia-apu.fi

Y-tunnus: 1952254-6

Puhelin: 09 - 323 8962 tai 044 - 5626592
 

 

Näytä suurempi kartta

 

ALLERGIA- JA SISÄILMA-APU PALVELEE

- Asennus ja kotiinkuljetus kuuluvat palveluumme pääkaupunkiseudulla ja tapauskohtaisesti myös kauempana

- Asennamme kaikkia myymiämme tuotteita

- Teemme hajusaneerauksia otsonoimalla

- Otamme näytteitä mikrobitutkimuksia varten

- Teemme lämpökamerakuvauksia

- Vuokraamme otsonointilaitteita, ilmanpuhdistimia ja radonmittareita

- Konsultoimme ilmanvaihtoon ja sisäilmaan liittyvissä asioissa. Erityisalana tilat, joissa on painovoimainen tai koneellinen  poistoilmanvaihto. 

ASENNAMME

- Raitisilmaventtiilit kotitalouksille ja taloyhtiöille kaikenlaisiin kohteisiin. Lisätietoa: Korvausilmaratkaisut

- Poistoilmaventtiilit painovoimaiseen ilmanvaihtoon

- Mobair tuloilmalaitteet. Lisätietoa: Mobair tuloilmalaitteet

- Pax poistoilmapuhaltimet ja Pax EOS ilmanvaihtolaitteet. Lisätietoa: Pax ilmanvaihtolaitteet

- Siirrettävät ilmastointilaitteet käyttövalmiiksi. Lisätietoa: Ilmastointilaitteet

- lmalämpöpumput Tukesin hyväksymän kylmälaiteasentajan asentamana. Lisätietoa: Ilmalämpöpumput

Taloyhtiöt, vuokrakiinteistöt, asuntolat ym. Pyytäkää ilmainen esittely- ja arviointikäynti!  

HAJUNPOISTO

Teemme hajunpoistoa otsonoimalla. Otsonointi soveltuu mm. tupakan, homeen, viemärin, lemmikkieläinten sekä savu- ja kosteusvahinkojen aiheuttamien hajujen poistoon. Otsonointi tehdään kertakäsittelynä, eikä tiloissa saa oleskella käsittelyn aikana. Lisätietoa:  Otsonointi

LÄMPÖKAMERAKUVAUS

Lämpökamerakuvaus paljastaa lämpövuodot ja kylmäsillat, jotka heikentävät asumisterveyttä ja viihtyvyyttä. Lisäksi niistä koituu energianhukkaa ja pahimmassa tapauksessa ne saattavat aiheuttaa homevaurion. Lämpökamerakuvaus tehdään silloin kun ulkoilma on selvästi kylmempää kuin sisäilma.

Kuvauksesta tehdään kirjallinen raportti lämpö- ja digikuvineen.

Lisätietoa: Lämpökamerakuvaus

MIKROBITUTKIMUKSET

Sisäilmasta kerätyn näytteen mikrobitutkimus osoittaa huoneilman homeitiöiden laadun ja määrän. Mikrobitutkimuksen voi tehdä myös materiaalinäytteestä.

Lisätietoa: Mikrobitutkimukset

VUOKRAUSPALVELUSTAMME SAAT

OTSONAATTORIT

Otsonointi on luonnonmukainen ja turvallinen menetelmä poistaa epämiellyttäviä hajuja ilman kemikaalijäämiä. Huoneen otsonointi kestää yleensä 1 - 2 vuorokautta, auton noin 8  tuntia. Otsoni on haitallinen yhdiste hengitettynä, eikä sisätiloissa saa oleskella käsittelyn aikana.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostin välityksellä kun haluat vuokrata otsonaattorin tai tilata otsonoinnin palveluna.

Lisätietoa: Otsonaattorit

ILMANPUHDISTIMET

Vuokraamme LightAir, Coway, Elixair, Plymovent, Electrolux ja Airmaster ilmanpuhdistimia.

Vuokraamalla laadukkaan ilmanpuhdistimen:
- Saat laitteen käyttöösi pienellä rahalla
- Voit testata puhdistinta ennen ostopäätöstä

Ilmanpuhdistimen vuokraus: Minimivuokra-aika on 1 kk, jonka jälkeen sopimuksen  voi irtisanoa koska vaan. Jos päätät ostaa ilmanpuhdistimen itsellesi ensimmäisen vuokrajakson aikana, hyvitämme maksetun vuokran myyntihinnasta täysimääräisenä!

Lisätietoa: Ilmanpuhdistimen vuokraus

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostin välityksellä kun haluat vuokrata ilmanpuhdistimen.

RADONMITTARIT

Vuokraamalla radonmittarin saat nopealla ja edullisella tavalla selvitetyksi kotisi radonpitoisuuden. Radon on näkymätön ja hajuton radioaktiivinen kaasu, jonka on arvioitu aiheuttavan Suomessa vuosittain noin 300 keuhkosyöpää.  Maaperän radon tunkeutuu asuntoon talon alapohjassa olevien rakojen kautta. Talvella radonia pyrkii sisälle enemmän kuin kesällä, jonka vuoksi radonmittaus suositellaan tehtävän loka- huhtikuun välisenä aikana.  Maaperän lisäksi radonia erittyy myös talon alla olevasta kalliosta ja täytemaasta, sekä peruslaatan ja kantavien rakenteiden mineraalipohjaisista materiaaleista, kuten betonista ja kevytbetonista.

 

LASKUTUSOSOITTEEMME

Verkkolaskuosoitteemme on 003719522546
Y-tunnuksemme on 1952254-6
Verkkolaskuoperaattorimme on OpusCapita Solutions Oy, operaattorin välittäjäntunnus E204503

 

Pyrimme omalta osaltamme edistämään verkkolaskutuksen yleistymistä ja toivommekin saavamme laskumme verkkolaskuina aina kun se on mahdollista.

Paperiset laskut tulee lähettää osoitteeseen:

Allergia- ja Sisäilma-apu Oy
PL 45153
00063 Laskunet

Huomioithan, että tähän laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muita kuin laskuja. Kirjeenvaihdon, tiedotteiden ja markkinointimateriaalien postiosoite pysyy ennallaan.