Yrityksestä

Allergia- ja Sisäilma-apu Oy

PUHTAAN JA JA TERVEELLISEN SISÄILMAN JA HENGITYSTEIDEN HYVINVOINNIN ERIKOISLIIKE

Allergia- ja Sisäilma-apu Oy on täysin suomalainen, vuonna 2005 perustettu sisäilma- ja allergia-alan erikoisliike, jonka tavoitteena on parantaa ihmisten hyvinvointia järjestämällä heille terveellisempi ja viihtyisämpi asuin- tai työympäristö. 
Meillä on myymälä- ja esittelytila Helsingissä, etupäässä pääkaupunkiseudulla toimivat sisäilmapalvelut (asennus, tutkimus, konsultointi) sekä maanlaajuinen vuokrauspalvelu ja verkkokauppa.

Olemme nimeltämme Allergia- ja Sisäilma-apu, koska haluamme tarjota ihmisille sisäilman, jossa myös allergiset ja astmaattiset voivat oleskella. Hengitysilma on silloin jokaiselle terveellinen.Huono sisäilma heikentää terveidenkin ihmisten fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia aiheuttaen mm. väsymystä, päänsärkyä sekä hengitystie- iho- ja silmäoireita. Hyvä hengitysilma puolestaan ehkäisee oireilua ja pitää virkeänä.Käytämme aina tilanteeseen ja tarpeeseen parhaiten sopivia tuotteita ja ratkaisuja, joiden avulla kotien ja työpaikkojen sisäilmasta saadaan mahdollisimman raikas, puhdas ja hajuton sekä kosteudeltaan ja lämpötilaltaan sopiva.Myymme myös henkilökohtaisesti käytettäviä, allergiaoireita ehkäiseviä ja hengitysteitä hoitavia tuotteita, kuten höyryhengityslaitteet, suolapiiput, hengityssuojaimet ym.Toimimme jälleenmyyjänä useille tuotteille, jonka lisäksi meillä on maahantuontia. Kehitämme jatkuvasti myös omia, pääasiassa ilmanvaihtoon ja tuloilman suodatukseen liittyviä tuotteita.

Yhteystiedot:
Allergia- ja Sisäilma-apu Oy
Sturenkatu 43
00550 HELSINKI

Sähköposti:a-a@allergia-apu.fi
Y-tunnus: 1952254-6
Puhelin: 09 - 323 8962 tai 044 - 5626592
 

 

Näytä suurempi kartta

ALLERGIA- JA SISÄILMA-APU PALVELEE

- Asennus ja kotiinkuljetus kuuluvat palveluumme pääkaupunkiseudulla ja tapauskohtaisesti myös kauempana
- Asennamme kaikkia myymiämme tuotteita
- Huolehdimme kokonaisilmanvaihdosta asentamalla ilmanvaihdon venttiilejä sekä puhdistamalla  ilmanvaihtokanavia ja säätämällä ilmanvaihdon tasapainoiseksi.
- Teemme hajusaneerauksia otsonoimalla
- Otamme näytteitä mikrobitutkimuksia varten
- Teemme lämpökamerakuvauksia
- Konsultoimme ilmanvaihtoon ja sisäilmaan liittyvissä asioissa. Erityisalana rakennukset, joissa on painovoimainen tai koneellinen poistoilmanvaihto. 

ASENNAMME

- Raitisilmaventtiilit kotitalouksille ja taloyhtiöille kaikenlaisiin kohteisiin. Lisätietoa: Korvausilmaratkaisut
- Painovoimaisen ja koneellisen poistoilmanvaihdon venttiilit
- Mobair tuloilmalaitteet. Lisätietoa: Mobair tuloilmalaitteet
- Poistoilmapuhaltimet. Lisätietoa: Poistoilmanvaihdon tehostaminen
- Siirrettävät ilmastointilaitteet käyttövalmiiksi. Lisätietoa: Ilmastointilaitteet
- lmalämpöpumput Tukesin hyväksymän kylmälaiteasentajan asentamana. Lisätietoa: Ilmalämpöpumput

Taloyhtiöt, vuokrakiinteistöt, asuntolat ym. Pyytäkää ilmainen esittely- ja arviointikäynti!  

HAJUNPOISTO

Teemme hajunpoistoa otsonoimalla. Otsonointi soveltuu mm. tupakan, homeen, viemärin, lemmikkieläinten sekä savu- ja kosteusvahinkojen aiheuttamien hajujen poistoon. Otsonointi tehdään kertakäsittelynä, eikä tiloissa saa oleskella käsittelyn aikana. Lisätietoa:  Otsonointi

LÄMPÖKAMERAKUVAUS

Lämpökamerakuvaus paljastaa lämpövuodot ja kylmäsillat, jotka heikentävät asumisterveyttä ja viihtyvyyttä. Lisäksi niistä koituu energianhukkaa ja pahimmassa tapauksessa ne saattavat aiheuttaa homevaurion. Lämpökamerakuvaus tehdään silloin kun ulkoilma on selvästi kylmempää kuin sisäilma.
Kuvauksesta tehdään kirjallinen raportti lämpö- ja digikuvineen.
Lisätietoa: Lämpökamerakuvaus

MIKROBITUTKIMUKSET

Sisäilmasta kerätyn näytteen mikrobitutkimus osoittaa huoneilman homeitiöiden laadun ja määrän. Mikrobitutkimuksen voi tehdä myös materiaalinäytteestä.
Lisätietoa: Mikrobitutkimukset

VUOKRAUSPALVELUSTAMME SAAT

ILMANPUHDISTIMET

Vuokraamme LightAir, Cair, Coway, Lifa Air, Airocide, Hepamatic ja Plymovent ilmanpuhdistimia.
Vuokraamalla laadukkaan ilmanpuhdistimen:
- Saat laitteen käyttöösi pienellä rahalla
- Voit testata puhdistinta ennen ostopäätöstä

Ilmanpuhdistimen vuokraus: Minimivuokra-aika on 1 kk, jonka jälkeen sopimuksen  voi irtisanoa koska vaan. Jos päätät ostaa ilmanpuhdistimen itsellesi ensimmäisen vuokrajakson aikana, hyvitämme maksetun vuokran myyntihinnasta täysimääräisenä!
Lisätietoa: Ilmanpuhdistimen vuokraus
Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostin välityksellä kun haluat vuokrata ilmanpuhdistimen.

OTSONAATTORIT

Otsonointi on luonnonmukainen ja turvallinen menetelmä poistaa epämiellyttäviä hajuja ilman kemikaalijäämiä. Huoneen otsonointi kestää yleensä 1 - 2 vuorokautta, auton noin 8  tuntia. Otsoni on haitallinen yhdiste hengitettynä, eikä sisätiloissa saa oleskella käsittelyn aikana.
Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostin välityksellä kun haluat vuokrata otsonaattorin tai tilata otsonoinnin palveluna.
Lisätietoa: Otsonaattorit

LASKUTUSOSOITTEEMME

Verkkolaskuosoitteemme (OVT) on 003719522546
Verkkolaskuoperaattorimme on Open Text, operaattorin välittäjäntunnus on 003708599126
Y-tunnuksemme on 1952254-6

Toivomme saavamme laskumme verkkolaskuina aina kun se on mahdollista. Jos ette pysty lähettämään verkkolaskuja, olkaa yhteydessä meihin osoitteeseen a-a@allergia-apu.fi .