Velco VTR tuuletusluukkuun

Velco venttiili tuuletusluukkuun

Yksinkertainen tapa johtaa hallittu korvausilma asuntoon, on asentaa Velco VTR korvausilmaratkaisu ikkunan vieressä olevaan puiseen tuuletusluukkuun.

Venttiilin saa valkoisena, ruskeana tai mustana. Kun luukkuun kiinnittää tehokkaan suodattimen, saa raittiin ilman sisälle ilman siitepölyjä tai liikenteen ja puun polton tuottamia haitallisia hiukkasia.

Meillä on nopea ja edullinen asennuspalvelu!


 

Lue lisää
Velco VTR korvausilmaventtiili asennetaan puiseen tuuletusluukkuun. Paketti sisältää termostaattisen Velco VT korvausilmaventtiilin sekä sahausjäljen peittävän ja läpiviennin tiivistävän vastakappaleen.

Tuuletusluukkuun saa tehokkaan suodattimen, joka pysäyttää siitepölyt ja likaavan katupölyn  täydellisesti. Suodatin leikataan mittojen mukaan ja se kiinnitetään ulkoritilään tai luukun sisällä oleviin listoihin. Suodattimen voi kiinnittää 2-puolisella teipillä tai magneeteilla. 

Termostaattinen Velco korvausilmaventtiili on vedoton, huoleton ja energiataloudellinen. Se säätyy kylmällä ilmalla automaattisesti pienemmälle ja lämpimällä suuremmalle.

Termostaatti ehkäisee vetoa ja joustavan tiiivisteen avulla saa kylmän korvausilman suunnattua ylöspäin, jolloin oleskeluvyöhykkeellä ei yleensä tunnu vetoa lainkaan. Termostaattiohjattu Velco korvausilmaventtiili tulee asuintiloissa säätää niin, ettei venttiili sulkeudu pakkasellakaan kokonaan, jolloin ilmanvaihto säilyy aina toimivana.

Venttiili ei vaadi mitään kytkentöjä ja termostaatista huolimatta sitä voi säätää myös käsin. Velco venttiili on VTT:n testaama ja tyyppihyväksytty ja sille annetaan 10-vuoden takuu.

Järjestys: