Suodattimet

Paras tapa välttää katupöly ja siitepölyt sisätiloissa on suodattaa sisään tuleva ilma hyvin. Filtrete suodatinkangas pysäyttää kaikki allergiaoireita aiheuttavat hiukkaset ja erittäin tehokkaasti myös pienet, mm. liikenteen ja puun polton tuottamat saastehiukkaset. Filtrete materiaalia käytetään Velco ja Aa-korvausilmaventtiileissä sekä Railuft kanavasuodattimissa. Sen voi kiinnittää myös tuuletusikkunaan tai -luukkuun.

Kaasumaisia epäpuhtauksia ja hajuja saa eliminoitua aktiivihiilisuodattimen avulla.  Aktiivihiilisuodatinta saa meiltä metritavarana, kuten myös Filtrete suodatinta ja karkeasuodatinmateriaaleja. 

Suodattimia käytetään tuloilmaventtiileissä, ikkunoissa, ilmanpuhdistimissa, liesituulettimissa ym. Lisäksi meillä on runsaasti valmiita, ilmanpuhdistimiin ja tuloilmalaitteisiin sopivia suodattimia.

Ilmanvaihdon suodattimien vaihto kuuluu vastuunjakotaulukon mukaan taloyhtiölle. Toimitamme suodattimet useisiin tuloilmaventtiilimalleihin, mm. Velco, Biobe Fresh ja Air-In. Meiltä löytyy suodattimia myös yleisimpiin koneellisen ilmanvaihdon malleihin.

Teemme ilmanvaihdon suodatinvaihdot edullisesti Helsingin seudulla. Taloyhtiöt pyytäkää tarjous!
Suodattimista on mahdollista tehdä helppo ja huoleton kestotilaus!
Lue lisää
Järjestys: