Velco VLR uuteen läpivientiin

Velco VLR korvausilmaventtiili asennetaan seinän läpivientiin. Paketti sisältää termostaattisen Velco VT venttiilin, läpivientiputket, ulkoritilän, äänenvaimennuskiekon ja erittäin tehokkaan, putkimaisen suodatuksen. Velco venttiili tiivistyy läpivientiputkeen, eikä sitä tarvitse kiinnittää ruuveilla. Suodattimen vaihtoon ei näin ollen tarvita työkaluja ja vaihto käy käden käänteessä. 

Termostaattinen Velco korvausilmaventtiili on vedoton, huoleton ja energiataloudellinen. Se säätyy kylmällä ilmalla automaattisesti pienemmälle ja lämpimällä suuremmalle.

Termostaatti ehkäisee vetoa ja joustavan tiiivisteen avulla saa kylmän korvausilman suunnattua ylöspäin, jolloin oleskeluvyöhykkeellä ei yleensä tunnu vetoa lainkaan. Termostaattiohjattu Velco korvausilmaventtiili tulee asuintiloissa säätää niin, ettei venttiili sulkeudu pakkasellakaan kokonaan, jolloin ilmanvaihto säilyy aina toimivana.

Venttiili ei vaadi mitään kytkentöjä ja termostaatista huolimatta sitä voi säätää myös käsin. Velco venttiili on VTT:n testaama ja tyyppihyväksytty ja sille annetaan 10-vuoden takuu.

Velco venttiili on varustettu markkinoiden tehokkaimmalla suodatuksella. Filtrete suodatin päästää raittiin ilman lävitseen, mutta pysäyttää siitepölyt ja katupölyn sisältämät likaavat hiukkaset täydellisesti.  Suodatinvaihto käy helposti ilman työkaluja. Velco venttiilin suodatin on kaupunkiolosuhteissa vaihdettava vähintään 6 kk:n välein. Velco venttiilin suodatin

Mikäli Velco venttiilin tai muiden venttiilien ulkonäkö ei miellytä silmää, voi venttiilin päälle kiinnittää tyylikkään metallisen suojan. Ulkonäöllisten seikkojen lisäksi suoja vaimentaa ääntä ja vähentää vetoa. Ilmanvaihtoventtiilin suoja

Lue lisää
Järjestys: