Aa-rakoventtiili

Energiataloudellinen Aa-korvausilmaventtiili tuo raikkaan ilman sisälle puhtaana ja vedottomana

Raikas, puhdas, vedoton ja meluton korvausilma saadaan sisälle helpolla tavalla, kun tavallisesta ikkunasta tehdään tuloilmaikkuna. Tuloilmaikkuna säästää energiaa, sillä se hyödyntää ikkunan lämpöhäviötä kylminä vuodenaikoina.

Sisäilman laatuun tulee merkittävä parannus kun ilma raikastuu ja ulkoilma tuodaan sisälle mahdollisimman puhtaana. Aa-rakoventtiilin Filtrete suodatin pysäyttää likaavan katupölyn ja siitepölyt käytännössä täydellisesti. Sen lisäksi se suodattaa tehokkaasti mm. liikenteen ja puunpolton tuottamat pienhiukkaset, mukaan lukien PAH-yhdisteet.

Raikas ja puhdas sisäilma on terveellistä hengittää, eivätkä ulkoilman epäpuhtaudet likaa huonetiloja.  

Aa-tuloilmaikkunaventtiilin ominaisuudet:

- Vanhasta ikkunasta saadaan tuloilmaikkuna helpolla tavalla. Rakoventtiilin asennus oveen onnistuu samalla tavalla silloin, kun ovessa on erillinen ulko- ja sisäovi.

- Ilma saadaan sisätiloihin vedottomasti ja energiataloudellisesti, koska ulkoilma lämpiää ikkunan lämpöhäviön avulla ja portaattomasti säädettävällä venttiilillä ilman saa ohjattua ylöspäin. Katon lähellä olevan lämpimän ilman hyödyntäminen kylmän tuloilman lämmittämiseen ehkäisee vetoa ja on samalla energiaa säästävää lämmön kierrättämistä.

- Ilma saadaan sisälle ilman melua, koska ilma kiertää kapeiden väylien kautta, eikä tule suoraan ulkoa.

- Suodatin kiinnitetään ikkunanpuitteen vastapuolelle, jonka ansiosta suodattimen pinta-alasta saadaan suuri (Aa-50 venttiilissä 250 cm2). Suuren pinta-alan ansiosta voidaan käyttää markkinoiden tehokkainta, pienetkin saastehiukkaset hyvin suodattavaa Filtrete materiaalia.

- Aa-tuloilmaikkunaventtiili on siisti ja huomaamaton. Kun suodatin ei ole venttiilin yhteydessä, ei se myöskään kasvata venttiilin kokoa. Siksi venttiili ei asuintilan puolella tule ikkunasta ulospäin kuin hyvin vähän.

- Korvausilmaventtiilin asennus on asukkaan kannalta mahdollisimman siistiä, huoneistoon ei tule lainkaan pölyä.

- Julkisivuun ei tule mitään muutoksia

- Venttiilin ainoa huoltotoimenpide on suodattimen vaihtaminen. Suodatin on helppo vaihtaa ilman työkaluja.

- Aa-tuloilmaikkunaventtiili on edullisin tapa saada asuntoon hallitusti sisään johdettu korvausilma.


Aa-tuloilmaikkunaventtiili on ainoa ikkunaan jälkiasennettava korvausilmaventtiili, joka suodattaa ilmansaasteet tehokkaasti ja täyttää Suomen rakentamismääräysten vaatimuksen tuloilman suodatukselle. 

Aa-tuloilmaikkunaventtiili tuo ilmanvaihtoon ja sisäilman laatuun merkittävän parannuksen. Ympärivuotisen tuloilman järjestäminen parantaa jo itsessään sisäilman raikkautta oleellisesti ja kun raitis ilma johdetaan sisätiloihin mahdollisimman vedottomana, meluttomana ja puhtaana saadaan ilmanvaihdon haittapuolet minimoitua. 

Puhtaan korvausilman järjestäminen asuntoon on panos-/hyötysuhteeltaan tehokkain tapa parantaa sisäilman puhtautta ja raikkautta. Koska Aa-tuloilmaikkunaventtiili on asennettunakin erittäin edullinen, saadaan sisäilman laatuun merkittävä parannus pienellä kustannuksella. 


Linkki Aa-tuloilmaventtiilien testituloksiin
 

Korvausilmaventtiilien asennus meiltä ammattitaitoisesti ja edullisesti. Pyydä tarjous!

Taloyhtiöt! Teemme taloyhtiöille ilmaisen esittely- ja arviointikäynnin Helsingin lähialueilla.Tutustu tuotteeseen täällä: Aa-tuloilmaikkunaventtiili

 

Lue lisää
Järjestys: