Suodattimet liesituulettimeen

Aktiivihiilisuodatin poistaa ilmasta hajut ja orgaaniset yhdisteet

Liesituulettimiin, ilmanpuhdistimiin, ilmanvaihtolaitteisiin, auton raitisilmasuodattimiin, pölynimureihin ym.

Allergia-apu myy aktiivihiilisuodatinta mattona, josta voi itse leikata saksilla tarvittavan kokoisia paloja. Aktiivihiilisuodatinmatto soveltuu laitteisiin, jossa käytetään vastaavaa materiaalia ja johon suodattimen saa kiinnitettyä. Useissa laitteissa hiilisuodatin on kiinnitettynä kehikkoon, josta vanhan aktiivihiilisuodatinmateriaalin saa irrotettua ja johon uuden, sopivan kokoiseksi leikatun suodattimen voi kiinnittää esim. teipillä.

Aktiivihiilisuodatin poistaa ilmasta kaasumaisia epäpuhtauksia, myös useiden ilmanpuhdistimien (mm. Elixair) tuottamaa otsonia. Tuotteiden omat aktiivihiilisuodatinkasetit maksavat yleensä moninkertaisesti pelkän suodatinmateriaalin arvoon nähden.

Suodattimen paksuus on noin 5,5 mm. Materiaali sisältää peräti 40 paino % aktiivihiiltä polyester matriisissa. Ilman läpäisykyky on 1500 ± 300 l/m2/sec (50 Pa).

Liesituuletin tulee varustaa aktiivihiilisuodattimella silloin kun tuuletin puhaltaa suodatetun ilman takaisin huoneistoon. Lisäksi liesituulettimissa tulee aina olla rasvasuodatin riippumatta siitä, puhaltaako liesituuletin ilman hormiin vai takaisin huoneistoon. Allergia-apu myy myös rasvasuodattimia edullisissa pakkauksissa.

Suodattimista on mahdollista tehdä ostoskorisivulla helppo ja huoleton kestotilaus!

Myymme aktiivihiilisuodatinta valmiina pakkauksina, verkossa ja kaupassamme.

 

Lue lisää
Järjestys: