Luontaistuotteet

Apipollen hunaja, siedätyshoito

Luomu Hunaja -siitepölyvalmiste on tarkoitettu siitepölyoireista kärsiville. Valmiste auttaa mm. lepän, koivun, ja pujon sekä mahdollisesti muidenkin siitepölyjen aiheuttamiin oireisiin. Valmisteen vaikutus perustuu siihen, että elimistö tottuu allergiaa aiheuttavan aineeseen.


Käytön aikana pyritään löytämään taso, joka ei aiheuta oireita vaan kestää oirekynnykksen alapuolella, eli siedätyshoito.

 

Nasaleze nenäsuihke ehkäisee allergiaoireet ennalta

Nasaleze nenäsuihke on tehty torjumaan allergeenien vaikutusta ja luomuhunaja tuotteet siitepölyallergian siedätykseen. Nasaleze nenäsuihke torjuu kaikkien ilmassa leijuvien allergeenien vaikutuksen, muodostamalla  nenän limakalvoille hajuttoman ja muutenkin huomaamattoman geelikalvon, joka estää allergeenien pääsyn limakalvoille. Nasalezen avulla voit liikkua ulkona ilman aivasteluja, ja kaiken lisäksi ilman lääkeaineisiin liittyviä sivuvaikutuksia. Nasalezen avulla allergisen on myös helpompi vierailla eläinten omistajien luona.

Sisätiloissa siitepölyt ym. allergeenit pystyy välttämään ilmansuodattimien ja -puhdistimien avulla, mutta ulkoilmasta allergiaa aiheuttavia hiukkasia ei saa pois.

 

Lue lisää
Järjestys: