Asennamme

Allergia- ja Sisäilma-apu tarjoaa ratkaisuja kotien ja työpaikkojen sisäilman laadun parantamiseen. Palveluihimme kuuluvat ilmanvaihdon asennukset, suodatinvaihdot ja huollot, ilman puhdistus, ilman kostutus ja kosteudenpoisto, ilmalämpöpumppujen ja ilmastointilaitteiden asennukset, hajusaneeraukset otsonoimalla, lämpökamerakuvaukset, mikrobitutkimukset sekä vuokrauspalvelut.
 

Allergia- ja Sisäilma-apu palvelee

- Asennamme kaikkia myymiämme tuotteita
- Korvausilmaventtiilien asennukset ja suodatinvaihdot sekä ilmanvaihdon puhdistukset ja säädöt

- Teemme hajusaneerauksia otsonoimalla
- Otamme näytteitä mikrobitutkimuksia varten
- Teemme lämpökamerakuvauksia
- Vuokraamme otsonointilaitteita ja ilmanpuhdistimia
- Konsultoimme ilmanvaihtoon ja sisäilmaan liittyvissä asioissa. Erityisalana tilat, joissa on painovoimainen tai koneellinen poistoilmanvaihto.

ILMANVAIHDON PARANTAMINEN

Ilmanvaihdon parantaminen painovoimaisella tai koneellisella poistoilmanvaihdolla varustetuissa kiinteistöissä on erityisalaamme. 
- Asennamme korvausilmaventtiilit kotitalouksille ja taloyhtiöille kaikenlaisiin kohteisiin.
- Puhdistamme poistoilmahormeja
- Mittaamme ja säädämme koneellisen poistoilmanvaihdon ilmamäärät
- Teemme ilmanvaihdon suodatinvaihdot edullisesti
- Asennamme poistoilmaventtiilejä ja poistoilmapuhaltimia


Taloyhtiöt, asuntolat ym. Pyytäkää ilmainen esittely- ja arviointikäynti! 

ILMAN JÄÄHDYTYS JA LÄMMITYS

- Asennamme ilmalämpöpumput pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla. Ammattitaitoinen ja huolellinen, Tukesin hyväksymä kylmälaiteasentaja. Asennuksen saa yleensä nopeasti. Lisätietoa: Ilmalämpöpumput

- Siirrettävät ilmastointilaitteet viilennykseen. Asennus tarvittaessa käyttövalmiiksi ikkunapleksin avulla. Lisätietoa: Ilmastointilaitteet

HAJUNPOISTO

Teemme hajunpoistoa otsonoimalla. Otsonointi soveltuu mm. tupakan, homeen, viemärin, lemmikkieläinten sekä savu- ja kosteusvahinkojen aiheuttamien hajujen poistoon. Otsonointi tehdään kertakäsittelynä, eikä tiloissa saa oleskella käsittelyn aikana. Lisätietoa:  Otsonointi

LÄMPÖKAMERAKUVAUS

Lämpökamerakuvaus paljastaa lämpövuodot ja kylmäsillat, jotka heikentävät asumisterveyttä ja viihtyvyyttä. Lisäksi niistä koituu energianhukkaa ja pahimmassa tapauksessa ne saattavat aiheuttaa homevaurion. Lämpökamerakuvaus tehdään silloin kun ulkoilma on selvästi kylmempää kuin sisäilma.

Kuvauksesta tehdään kirjallinen raportti lämpö- ja digikuvineen..

Lisätietoa: Lämpökamerakuvaus

MIKROBITUTKIMUKSET

Sisäilmasta kerätyn näytteen mikrobitutkimus osoittaa huoneilman homeitiöiden laadun ja määrän. Mikrobitutkimuksen voi tehdä myös materiaalinäytteestä.

Lisätietoa: Mikrobitutkimukset

Lue lisää
Järjestys: