Ilmalämpöpumppu Gree Amber

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tulossa varastoon

Hinta: 1095,00 109500
Määrä: kpl

Tiedostot

Gree Amber ilmalämpöpumppu

Maailman suurin lämpöpumppuvalmistaja Gree on tuonut markkinoille huippu-uutuuden, Gree Amber ilmalämpöpumpun, joka on erinomaisen energiatehokas  ja ympäristöystävällinen.

Gree Amber ilmalämpöpumppu edustaa korkeinta A+++ -energiatehokkuusluokkaa sekä lämmityksellä että viilennyksellä, antaen mahdollisimman suuren hyötysuhteen ja energian säästön  kaikissa olosuhteissa.

Gree Amber on todella hiljainen ilmalämpöpumppu, sillä sen sisäyksikön äänenpainetaso on ainoastaan 22-44 dBA.

Gree Amber ilmalämpöpumput alkaen 1095,00 € (Gree Amber 25-A/W)

Gree Amber 25-A/W ja 35-A/W ilmalämpöpumppujen kompressoreilla on 5 vuoden takuu!


Gree Amber 25-A/W on Suomessa VTT:llä testattu tuote. Laite saavutti VTT:n testissä peräti 3,7 kW:n enimmäislämmitystehon (suurin R32 mallien ilmalämpöpumpuilla mitattu teho). Kaksiastekompressorin turvin lämpöpumppu tuotti vielä -30 °C:n pakkasilla jopa 2,3 kW:n lämmitystehon. Lämpökerroin -15 °C:ssa oli 2,0 ja -30 °C:ssa 1,4.

Meiltä saat ilmalämpöpumpun huolellisesti ja ammattitaitoisesti käyttövalmiiksi asennettuna.
 

Taloyhtiön osakkaat! 

Tarjoamme taloyhtiöiden osakkaille mahdollisuuden asennuttaa ilmalämpöpumput edullisena yhteistilauksena.

Pyytäkää tarjous!

Green patentoima 2-aste kompressori on suunniteltu eritysesti Pohjolan kylmiä olosuhteita varten. Tämän täysin uuden ja tehokkaan tekniikan ansiosta Amber ilmalämpöpumppu toimii erittäin suurella teholla sekä korkealla hyötysuhteella jopa alle -30 ̊C asteessa! Laajan tehoalueen ansiosta Amber antaa myös mahdollisimman suuren hyötysuhteen ja suuren energiansäästön kaikkina vuodenaikoina.

Gree Amber ilmalämpöpumpussa on lämmitystilassa mahdollisuus säätää huoneen lämpötilaa 1 ˚C asteen välein +8 ˚C – +30 ˚C. Tämä takaa, että sisälämpötila on juuri sopiva. I Feel -toimintoa käytettäessä laite mittaa lämpötilan kaukosäätimeltä, jolloin lämpötila säätyy oikeaksi oleskelukorkeudella, eikä katonrajassa.

Ympäristöystävällisen R32-kylmäaineen kasvihuonepäästöt ja ovat noin kolmanneksen perinteiseen R410A-kylmäaineeseen verrattuna. Ympäristöystävällinen R32-kylmäaine on myös tehokkaampi, jolloin sitä tarvitaan lämpöpumpussa vähemmän kuin perinteisessä ilmalämpöpumpussa.

Saat meiltä Tukesin hyväksymän, huolellisen asennuksen. Yleensä asennuksen saa nopeasti, mutta sesonkien aikaan, etenkin kesän lähestyessä voi asennuksen saaminen kestää.

Asennuspalvelumme toimii noin 50 km säteellä Helsingistä. Kysy tarjousta!Mikäli ilmalämpöpumppua ei saa tai voi asentaa tai et halua kiinteästi asennettua laitetta, on siirrettävä ilmastointilaite ratkaisu huonetilojen viilennykseen. 
Lisätietoa:
Ilmastointilaitteet


Gree
on maailman suurin ilmastointilaitteiden valmistaja. Greellä on kolmessa eri maassa yhteensä kymmenen tehdasta, joista valmistuu vuosittain yli 60 miljoonaa ilmastointilaitetta ja lämpöpumppua.

 
Gree Amber ilmalämpöpumppuja on saatavana kolmella teholuokalla.

Gree Amber 25-A/W ja 35-A/W ilmalämpöpumpuille annetaan 2 vuoden täystakuu ja kompressorille 5 vuoden takuu.
 
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.