Ilmalämpöpumppu Gree Amber

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Tulossa varastoon

Tarjouspyyntötuote

Pyydä tarjous

Tiedostot

Gree Amber ilmalämpöpumppu

Maailman suurin lämpöpumppuvalmistaja Gree on tuonut markkinoille huippu-uutuuden, Gree Amber ilmalämpöpumpun, joka on erinomaisen energiatehokas  ja ympäristöystävällinen.

Gree Amber ilmalämpöpumppu edustaa korkeinta A+++ -energiatehokkuusluokkaa sekä lämmityksellä että viilennyksellä, antaen mahdollisimman suuren hyötysuhteen ja energian säästön  kaikissa olosuhteissa.

Gree Amber ilmalämpöpumpussa on lämmitystilassa mahdollisuus säätää huoneen lämpötilaa 1 ˚C asteen välein +8 ˚C – +30 ˚C. Tämä takaa, että sisälämpötila on juuri sopiva. I Feel -toimintoa käytettäessä laite mittaa lämpötilan kaukosäätimeltä, jolloin lämpötila säätyy oikeaksi oleskelukorkeudella, eikä katonrajassa.

Ympäristöystävällisen R32-kylmäaineen kasvihuonepäästöt ja ovat noin kolmanneksen perinteiseen R410A-kylmäaineeseen verrattuna. Ympäristöystävällinen R32-kylmäaine on myös tehokkaampi, jolloin sitä tarvitaan lämpöpumpussa vähemmän kuin perinteisessä ilmalämpöpumpussa.

Meiltä saat Tukesin hyväksymän, ammattitaitoisen ja huolellisen asennuspalvelun noin 50 km säteellä Helsingistä.

Asennuksen saa yleensä nopeasti. Sesonkien aikaan, etenkin helteiden iskettyä voi kuitenkin olla jonoa.

Kysy tarjousta!
Gree Amber ilmalämpöpumppuja on saatavana kolmella teholuokalla.
 
Pääset tutustumaan eri mallien teknisiin tietoihin esitteestä, jonka on tällä sivulla, lämpöpumppua esittävän kuvan vieressä.
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

Tarjouspyyntö -
Ilmalämpöpumppu Gree Amber