ALE 20 %
  • Ilmalämpöpumppu Gree Bora jäähdytykseen

Ilmalämpöpumppu Gree Bora jäähdytykseen

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Varastossa 3 kpl

Hinta: 696,00 69600 870,00 € 87000
Määrä: kpl

Tiedostot

Gree Bora 35-A/W ilmalämpöpumppu 

Gree Bora soveltuu sekä kotien että toimistojen viilentämiseen. Hiljaista ja huomaamatonta sisäyksikköä ohjaat helppokäyttöisellä kaukosäätimellä. Laitteiston tyylikäs puhtaanvalkoinen sisäyksikkö istuu yhtä lailla niin kotiin kuin toimistoon.

Gree Bora on nimenomaan viilennykseen suunniteltu ilmalämpöpumppu. Jos haluat käyttää ilmalämpöpumppua myös lämmitykseen, on sinun valittava toinen laite. 

Boran invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden ja hiljaisen käyntiäänen. Erinomainen energiatehokkuus (A++, SEER 6,1) takaa energiapihin viilennyksen.

Ympäristöystävällisen R32-kylmäaineen kasvihuonepäästöt ja ympäristön kuormitus on kolme kertaa pienempi verrattuna perinteiseen R410A-kylmäaineeseen. Ympäristöystävällinen R32-kylmäaine on myös tehokkaampi, jolloin kylmäainetta tarvitaan lämpöpumpussa vähemmän.

Meiltä saat ilmalämpöpumpun huolellisesti ja ammattitaitoisesti käyttövalmiiksi asennettuna.

Taloyhtiöt! Tarjoamme osakkaille mahdollisuuden asennuttaa ilmalämpöpumput edullisena yhteistilauksena. Kysykää tarjousta!
 

Saat meiltä Tukesin hyväksymän, huolellisen asennuksen. Yleensä asennuksen saa nopeasti, mutta sesonkien aikaan, etenkin kesän lähestyessä voi kuitenkin olla jonoa.

Asennuspalvelumme toimii noin 50 km säteellä Helsingistä. Pääsääntöisesti käymme tutustumassa asennuskohteeseen etukäteen. Kysy tarjousta!Mikäli ilmalämpöpumppua ei saa tai voi asentaa tai et halua kiinteästi asennettua laitetta, on siirrettävä ilmastointilaite ratkaisu huonetilojen viilennykseen. 
Lisätietoa:
Ilmastointilaitteet


Gree
on maailman suurin ilmastointilaitteiden valmistaja. Greellä on kolmessa eri maassa yhteensä kymmenen tehdasta, joista valmistuu vuosittain yli 60 miljoonaa ilmastointilaitetta ja lämpöpumppua.
Gree Bora R32 35-A/W ilmalämpöpumppu:

Takuu 2 vuotta.

Gree Bora esite teknisine tietoineen

 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.