Otsonaattori, vuokraus postin kautta: Airmaster BL 100

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavilla verkkokaupasta ja myymälästä 1 kpl

40,00 4000 Meidän hinta
Määrä: kpl
Kirjaa ostoskorissa toivekenttään haluamasi vuokra-ajan, niin varaamme laitteen/laitteet sinulle. Olemme yhteydessä jos jostain syystä haluamasi vuokra-ajankohta ei ole toteutettavissa.
 
Ensimmäinen vuorokausi 40 €, sen jälkeen 8 €/ vrk. Ennen toimitusta peritään yhden vuorokauden vuokra 40 € + toimituskulut 35 € + 100 € pantti = 165 €.

Lähetyskulut 35 € (sisältää myös palautuksen).

Jos vuokraat useamman otsonaattorin, myönnämme niistä ensimmäisen vuorokauden osalta 50% alennuksen. Lisäpäivät ovat 8€/ vrk.

Panttisummasta vähennetään vuokra lisäkäyttövuorokausien mukaisesti, ja loput summasta palautetaan asiakkaalle kun laite on palautettu. Vuokra-aika alkaa siitä päivästä kun laite on ollut noudettavissa postista ja päättyy sinä päivänä kun laite on lähtenyt paluumatkalle. Jos vuokrattu otsonaattori ei ehdi saman päivän kuljetukseen, lasketaan myös seuraava päivä vuokra-ajaksi.

Rahojen palautus tapahtuu paytrailin kautta.

Airmaster BL 100 otsonaattori sopii esim. auton, asuntovaunun, veneen ja komeron otsonointiin.
 
Otsonituotto max 100 mg/h Ilmavirtaus 40 m³/h Tekniikka keraaminen Mitat (L x S x K) 196x113x85 mm Paino noin 0,79 kg Virrankulutus 8 W/12 V Työskentelylämpötila +1 - +35°C  
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.