Puhdas korvausilma Velco venttiilillä

{image:text}

Puhdas ja hallittu korvausilma Velco venttiilillä

Puhtaan ja terveellisen sisäilman perusta on riittävä ilmanvaihto. Ennen 1990-lukua rakennetuissa kiinteistöissä yleisin syy huonoon sisäilmaan on korvausilman puute, jonka seurauksena ilma vaihtuu huonosti ja sitä tulee sisälle hallitsemattomana vetona tai epäpuhtaana rakenteiden läpi, naapureiden käryjen ja tupakansavujen kera. Keittiön tai kylpyhuoneen poistoilmaventtiili saattaa myös toimia väärään suuntaan puhaltaen kylmää ja likaista ilmaa sisälle.

Termostaattisella Velco korvausilmaventtiilillä raitis ilma saadaan sisälle aina vedottomasti, huolettomasti ja energiataloudellisesti. Venttiili säätyy automaattisesti sisään virtaavan ilman lämpötilan mukaan, mutta sitä voi silti säätää myös käsin, eikä venttiili vaadi mitään kytkentöjä tai huoltoa. Velco venttiili on VTT:n testaama ja tyyppihyväksytty.

Velco venttiilille annetaan 10-vuoden takuu!

 

Filtrete suodattimella varustettuna venttiili päästää raikkaan ulkoilman hyvin sisälle, mutta pysäyttää täydellisesti siitepölyt, homeitiöt ja likaavat hiukkaset. Lisäksi se suodattaa tehokkaasti myös terveydelle haitallisimmiksi todetut liikenteen ja puun polton tuottamat pienet saastehiukkaset.

Raikas ja puhdas sisäilma on terveellistä hengittää, eivätkä ulkoilman epäpuhtaudet likaa seinäpintoja ja huonetiloja.

Meillä on ammattitaitoinen ja edullinen asennuspalvelu. Asennamme Velco venttiilejä pääasiassa vanhojen venttiilien tilalle ja puisiin tuuletusluukkuihin. Omakoti- ja rivitaloihin teemme myös uusia läpivientejä ulkoseiniin.

Lisäpalveluna Allergia-apu kiinnittää Velco venttiileihin joustavan, ilmanohjaimena toimivan tiivisteen asennuksen yhteydessä. Sen avulla kylmän tuloilman voi suunnata ylöspäin, jolloin se sekoittuu lämpimään sisäilmaan huoneen yläosassa. Näin vedon tunteen saa yleensä ehkäistyä kokonaan ja kylmän korvausilman lämmittäminen huoneen yläosassa olevan lämpimän ilman avulla säästää myös energiaa. 

Huom! Meillä on laaja valikoima Velco tuotteita ja varaosia. Verkkokaupassa myymme ainoastaan kysytyimpiä Velco tuotteita. Niitä tuotteita, jotka eivät ole verkkokaupassamme voit tilata puhelimitse, sähköpostilla tai noutaa liikkeestämme.

Lainaamme hiilidioksidimittaria veloituksetta.
Mittarin avulla voit todeta ilmanvaihdon toimivuuden, sillä kohonnut hiilidioksidipitoisuus sisäilmassa kertoo ulos hengitetyn ilman kertymisestä huoneilmaan. Tällöin ilma ei ole raikasta, eikä ilmanvaihto ole toiminut riittävän hyvin.