Velco VT-100 termostaattinen korvausilmaventtiili pieni malli ruskea

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavilla verkkokaupasta ja myymälästä 4 kpl

78,00 7800 Meidän hinta
Määrä: kpl
Velco korvausilmaventtiilin pienennetty malli tarkoittaa venttiiliä, jossa ei ole kaulusta. Se on suunniteltu erityisesti tuuletusluukkuihin, joissa on listat reunoilla,jolloin luukun tasainen pinta jää niin pieneksi, ettei venttiilin kaulus sovi listojen väliin. Halkaisijaltaan 100 mm Velco venttiilin pienen mallin voi asentaa tuuletusluukkuun, jossa on tilaa vain 110 mm ja 80 mm venttiili vaatii tilaa vain 90 mm.  

Tuuletusluukkuun asennettaessa tarvitaan luukun vastapuolelle kiinnitettävä vastakappale, joka peittää sahausjäljen ja tiivistää läpiviennin.

Termostaattinen Velco venttiili vaatii n. 75 mm syvyyttä tuuletusluukun huoneen puoleisen pinnan ja ulkoritilän välille, mikä on huomioitava asennuksessa.

Ilman kaulusta olevan Velco venttiilin voi asentaa myös seinän läpivientiin silloin kun esim. verholauta estää isomman venttiilin asennuksen.

Nyt on mahdollista asentaa pienennetty Velco jo olemassa olevaan raitisilmakanavaan, niin että alkuperäinen  rautaluukku säilytetään. Näin vanhan asunnon tunnelma ei muutu, mutta asuntoon saadaan silti johdettua suodatettua korvausilmaa ympäri vuoden.
 

Korvausilmaventtiilien asennukset meiltä ammattitaitoisesti ja edullisesti.
Pyydä tarjous!

Velco venttiilin pienennetty malli toimii muuten samalla tavalla kuin tavallinen Velco venttiili, mutta sitä ei voi ruuvata kiinni tuuletusluukkuun, vaan se on kiinnitettävä liimalla. Seinäasennuksessa ei Velco venttiilejä ruuvata kiinni muutenkaan.

Termostaattinen Velco venttiili on vedoton, huoleton ja energiataloudellinen. Se säätyy kylmällä ilmalla automaattisesti pienemmälle ja lämpimällä suuremmalle. Termostaatti
ehkäisee vetoa ja ilman suuntaaminen ylöspäin, pois oleskeluvyöhykkeeltä poistaa vedon tunteen yleensä kokonaan.

Venttiili ei vaadi mitään kytkentöjä tai huoltoa ja termostaatista huolimatta sitä voi säätää myös käsin. Velco venttiili on VTT:n testaama ja tyyppihyväksytty.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.