Allergiasuodatin Filtrete Aero valmis pakkaus

Ei varastossa

24,50 Meidän hinta

KOKO (suluissa varastosaldot)
Määrä: kpl

Tiedostot

Filtrete Aero on erittäin tehokas, sillä se suodattaa käytännössä kaikki likaavat hiukkaset, siitepölyt ja homesienten itiöt. Lisäksi se suodattaa tehokkaasti mm. liikenteen ja puunpolton tuottamat erittäin pienet hiukkaset. Erityisesti puun poltossa syntyneet PAH-yhdisteet sitoutuvat hiukkasiin, jonka vuoksi Filtrete materiaali suodattaa hyvin myös PAH-yhdisteitä.

Filtrete Aero suodatinkangasta saa valmiina 50 x 114 cm, 80 x 114 cm, 130 x 114 cm, 150 x 114 cm ja 180 x 114 cm kokoisina paloina.

Muita Filtrete suodatinmateriaaleja (Filtrete GSU-60) saa meiltä samankokoisina paloina ja määrämittaan leikattuna.
Filtrete suodatin tuuletusikkunaan- ja -luukkuun.
Filtrete on erinomainen allergiasuodatin, sillä se pysäyttää käytännössä kaikki siitepölyt ja homesienten itiöt. Sen lisäksi se suodattaa tehokkaasti myös mikroskooppisen pienet, terveydelle vaarallisimmiksi todetut saastehiukkaset, joita aiheuttavat mm. liikenne, puun pienpoltto ja ajoittain myös metsäpalot ym. kaukokulkeutumat. 

Suodattimen voi kiinnittää ikkunaan 2-puolisella teipillä, mutta sen pysyvyys kannattaa puuikkunoissa varmistaa esim. nastoilla tai nitojalla ja alumiini-ikkunoissa esim. kiilaamalla solumuovia tai muuta joustavaa materiaalia ikkunalistan ja karmin väliin. Etenkin suurissa ikkunoissa ja tuulisilla paikoilla on suodattimen kiinnitys hyvä varmistaa.
Suodattimen leikkaaminen onnistuu saksilla.