Tarjouspyyntö asennuksesta

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavilla verkkokaupasta ja myymälästä 1 kpl

Tarjouspyyntötuote

Pyydä tarjous

Asennamme painovoimaisen ilmanvaihdon poistoilmaventtiilejä sekä sähkökäyttöisiä poistoilmapuhaltimia ja tuulen voimalla toimivia vedonparantajia. Korvausilmaventtiilien suodatinvaihdot kauttamme ripeästi ja edullisesti. Taloyhtiöille mahdollisuus myös edulliseen ylläpitosopimukseen - huolehdimme puolestanne suodattimien vaihdosta. Asukkaat nauttivat puhtaasta sisäilmasta.
Myös ilmalämpöpumpun asennukset meidän kautta.

Kerro lyhyesti asennustarpeesi tarjouspyyntökaavakkeessa.
Otamme yhteyttä.
 

Korvausilmaventtiilien asennus

Asennamme painovoimaisen ilmanvaihdon poistoilmaventtiilejä sekä sähkökäyttöisiä poistoilmapuhaltimia ja tuulen voimalla toimivia vedonparantajia.

Yleisimmin käytetyt korvausilma ratkaisumme:

- Velco korvausilmaventtiili vanhan venttiilin tilalle tai tuuletusluukkuun. Omakoti- ja rivitaloissa on myös yleensä mahdollista tehdä uudet läpiviennit ulkoseiniin.

- Aa-rakoventtiiliratkaisu asennetaan ikkunaan ja se on useimmiten helpoin ja edullisin tapa järjestää korvausilma kiinteistöihin, joissa ei ole tuuletusluukkuja tai valmiita korvausilmakanavia. 

- Mobair tuloilmalaitteilla riittävän ja puhtaan ilmanvaihdon saa varmistettua kaikissa olosuhteissa.

Taloyhtiöt huomio:

Ilmanvaihto suodattimineen on taloyhtiön vastuulla oleva perusjärjestelmä. 
Teemme taloyhtiöille, laitoksille, vuokrakiinteistöille, asuntoloille ym. ilmaisen esittely- ja arviointikäynnin.

Taloyhtiöille tehtäviin asennuksiin sisältyy aina tiedotus asukkaille työn etenemisestä ja käyttöohjeen jättäminen jokaiseen huoneistoon. Taloyhtiölle tehdään kirjallinen, huoneistoittain eritelty raportti asennetuista venttiileistä ja muista mahdollisista toimenpiteistä.

Meillä on ammattitaitoinen ja edullinen asennuspalvelu. Pyydä tarjous!

 

Suodattimien vaihdot

Ilmanvaihdon säännöllinen suodatinvaihto on paras tapa huolehtia sisäilman puhtaudesta. Teemme suodatinvaihdot taloyhtiöille edullisesti. Huolettomin ja kätevin tapa on tehdä kanssamme huoltosopimus suodatinvaihdoista. Ilmanvaihdon suodattimien vaihto kuuluu vastuunjakotaulukon mukaan taloyhtiölle. 

Toimitamme ja vaihdamme suodattimet tuloilmaventtiilimalleihin, mm. Velco, Biobe Fresh ja Air-In. Meiltä löytyy suodattimia myös yleisimpiin koneellisen ilmanvaihdon malleihin.
 

Ilmalämpöpumppujen asennukset

Ilmalämpöpumppu lämmittää talvella ja viilentää kesällä. Ilmalämpöpumpun voi asentaa omakotitaloon, rivitaloon tai vapaa-ajan asuntoon. Ilmalämpöpumpun voi yhä useammin asentaa myös parvekkeelliseen kerrostaloasuntoon taloyhtiön luvalla.

Ilmalämpöpumppu käyttää hyväkseen ulkoilman sisältämää lämpöenergiaa, muuttaen sen edullisesti lämmöksi. Erityisesti sähköllä tai öljyllä lämmitettävissä taloissa saavutetaan ilmaläpöpumpulla merkittävä energiansäästö lämmityskaudella ja lämpöpumpun vaatima investointi saadaan takaisin muutamassa vuodessa. Kustannukset laskevat samalla kun asumisviihtyvyys paranee. Kerrostaloasunnoissa ilmalämpöpumppua saa käyttää vain viilennykseen. Tutustu ílmalampöpumppumalleihin verkkokaupassamme.

Meiltä saat Tukesin hyväksymän ammattitaitoisen asennuksen tarvittaessa nopeasti. Asennuksen hinnan voi laittaa verotuksessa kotitalousvähennykseksi. 

Asennuspalvelumme toimii Helsingin seudulla ja Keski-Uudellamaalla.

Taloyhtiöille tarjoamme mahdollisuuden asennuttaa ilmalämpöpumput osakkaiden yhteistilauksena.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

Tarjouspyyntö -
Tarjouspyyntö asennuksesta