Biobe VSA-30 karmiventtiili allergiasuodattimella

40,40 Meidän hinta
42,56 € Suositushinta

Alin hinta 30 päivän aikana: 40,40 €

Biobe SA-30 allergiasuodatin karmiventtiiliin
Biobe VSA-30 suodatinkotelo
Biobe VSA-30 venttiiliosa
Määrä: kpl
Tuotetta ja vaihtosuodattimia löytyy meiltä hyllystä lähes aina. Isompien erien toimitusaika on muutama päivä. 

Allergia-apu asentaa korvausilmaventtiilejä pääkaupunkiseudulla. Pyydä tarjous!
BIOBE KARMIVENTTIILI JA ALLERGIASUODATIN
Allergiasuodattimella varustetulla Biobe venttiilillä saadaan allergiaa aiheuttavien siitepölyjen pääsy sisätiloihin estettyä tehokkaasti.
Saa myös karkeasuodattimella (musta).

Biobe venttiileissä suodatinosa on karmin ja venttiilin välissä. Venttiilejä on asennettu kiinteistöihin runsaasti, ja normaalisti ne on varustettu mustalla karkeasuodattimella. Karkeasuodatin on helppo korvata huomattavasti tehokkaammalla allergiasuodattimella.  Biobe allergeenisuodatin 

Jos huoneiston nykyiset karmiventtiilit eivät ole Biobe mallia, voi allergiasuodattimella varustetut Biobe venttiilit yleensä asentaa vanhojen karmiventtiilien tilalle pienellä vaivalla.

Venttiili ja suodatinkotelo valmistetaan kestävästä alumiinista

Biobe allergiasuodatin
Biobe allergiasuodattimella saavutetaan noin 90 % suodatusteho esim. koivun siitepölylle. Uuden valmistusteknologian ansiosta ilmamäärä pienenee kuitenkin vain 5-10 % tavanomaisiin rakoventtiilin karkeasuodattimiin verrattuna. Allergiasuodattimen suodatusteho perustuu osin sähköstaattisiin ilmiöihin, jolloin venttiilin avoin rakenne sallii korkean ilmamäärän. Perinteiset tehosuodattimet pienentävät ilmamääriä yli 60 %.

Allergiasuodatin ehkäisee tehokkaasti siitepölyjen pääsyä sisätiloihin, mutta sen kyky suodattaa pieniä saastehiukkasia on selvästi heikompi kuin Filtrete suodattimen.

Biobe venttiili on noin 10 cm suodatinta pitempi, suodattimen pituus antaa tuotteelle (mallille) nimen.

Pakkaus sisältää: Biobe venttiili + suodatusosa (sis. allergiasuodatin) + 2 kpl ruuvia. Ulkosäleikkö ei kuulu pakkaukseen, mutta niitä saa tilauksesta.

Bioben vakioväri on valkoinen, muut värit ovat tilaustuotteita.

Allergia-apu asentaa korvausilmaventtiilejä pääkaupunkiseudulla!