Biobe VSA-60 ruskea karmiventtiili allergiasuodattimella

46,50 Meidän hinta

Biobe SA-60 allergiasuodatin karmiventtiiliin
Biobe VSA-60 ruskea venttiiliosa
Biobe VSA-60 ruskea suodatinkotelo
Määrä: kpl
Tuotetta löytyy meiltä hyllystä lähes aina. Isompien erien toimitusaika on muutama päivä. 

Allergia-apu asentaa korvausilmaventtiilejä pääkaupunkiseudulla.
Pyydä tarjous!
BIOBE KARMIVENTTIILI JA ALLERGIASUODATIN
Allergiasuodattimella varustetulla Biobe venttiilillä saadaan allergiaa aiheuttavien siitepölyjen pääsy sisätiloihin estettyä tehokkaasti.
Saa myös karkeasuodattimella (musta).

Biobe venttiileissä suodatinosa on karmin ja venttiilin välissä. Venttiilejä on asennettu kiinteistöihin runsaasti, ja normaalisti ne on varustettu mustalla karkeasuodattimella. Karkeasuodatin on helppo korvata huomattavasti tehokkaammalla allergiasuodattimella. Jos huoneiston nykyiset karmiventtiilit eivät ole Biobe, voi yleensä asentaa pienellä vaivalla allergiasuodattimella varustetut Biobe venttiilit vanhojen karmiventtiilien tilalle .

Venttiili ja suodatinkotelo valmistetaan kestävästä alumiinista

Biobe allergiasuodatin
Biobe allergiasuodattimella saavutetaan noin 90 % suodatusteho esim. koivun siitepölylle. Uuden valmistusteknologian ansiosta ilmamäärä pienenee kuitenkin vain 5-10 % tavanomaisiin rakoventtiilin karkeasuodattimiin verrattuna. Allergiasuodattimen suodatusteho perustuu osin sähköstaattisiin ilmiöihin, jolloin venttiilin avoin rakenne sallii korkean ilmamäärän. Perinteiset tehosuodattimet pienentävät ilmamääriä yli 60 %.

Allergiasuodatin ehkäisee tehokkaasti siitepölyjen pääsyä sisätiloihin, mutta sen kyky suodattaa pieniä saastehiukkasia on selvästi heikompi kuin Filtrete suodattimen.

Biobe venttiili on noin 10 cm suodatinta pitempi, suodattimen pituus antaa tuotteelle (mallille) nimen.

Pakkaus sisältää: Biobe venttiili + suodatusosa (sis. allergiasuodatin) + 2 kpl ruuvia. Ulkosäleikkö ei kuulu pakkaukseen, mutta niitä saa tilauksesta.

Allergia-apu asentaa korvausilmaventtiilejä pääkaupunkiseudulla!