Coway Airmega Aim ilmanpuhdistin tuulettimella

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5

Saatavilla verkkokaupasta ja myymälästä 1 kpl

198,00 19800 Meidän hinta
Määrä: kpl
Coway Airmega Aim on 2-in-1-ratkaisusi puhtaaseen ja viileään ilmaan! Tässä innovatiivisessa laitteessa yhdistyvät ilmanpuhdistimen ja tuulettimen teho, mikä antaa sinulle molempien maailmojen parhaat puolet. Airmega Aimissa on edistynyt ilmanpuhdistustekniikka, joka poistaa ilman epäpuhtaudet ja allergeenit tehden tilastasi puhtaan ja terveellisen. Tuuletintoiminto pitää sinut mukavana ja viileänä kuumina päivinä. Airmega Aimin ilmanpuhdistuskapasiteetti on jopa 34m2, joten se sopii täydellisesti makuuhuoneisiin ja vaikkapa pieniin toimistoihin. Sen tyylikäs muotoilu ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet tekevät siitä saumattoman lisäyksen mihin tahansa ympäristöön, tarjoten optimaalisen ilmanlaadun ja mukavuuden
Coway Airmega Aim on tehokas ilmanpuhdistin, joka on suunniteltu puhdistamaan tehokkaasti jopa 34 m2:n tilat. Sen edistyksellinen 3-vaiheinen suodatusjärjestelmä sisältää esisuodattimen, hajunpoistosuodattimen ja True HEPA -suodattimen, jotka vähentävät tehokkaasti 99,999 %* jopa 0,01 mikronin kokoisista hiukkasista, mukaan lukien allergeeneja, hajuja, pölyä, siitepölyä, lemmikkieläinten hilsettä, savua ja haihtuvia orgaanisia aineita.

Tämä älykäs ilmanpuhdistin säätää automaattisesti tuulettimen nopeudet huoneesi ilmanlaadun mukaan. Airmega Aims Auto Mode varmistaa, että se mukautuu ympäristöönsä ja optimoi suorituskykynsä tehokkuudesta tinkimättä.

Airmega Aimissa on suodattimien vaihtoilmaisin. Se kertoo, kun on aika vaihtaa tai puhdistaa suodattimet.
Laittessa on myös monipuolinen kaukosäädin.
 
Huoneen koko max 34 m²
CADR (Clean Air Delivery Rate) : 132m3/h
Esisuodatin +  HEPA-suodatin + hajunpoistosuodatin
Suodattimen käyttöikä Hajunpoistosuodatin (aktiivihiili) + Green True HEPA -suodatin on noin 8 kuukautta.
4 nopeutta (automaattitila – 1 – 2 – 3)
Ilmanlaadun ilmaisin: 3 väriä (vihreä / oranssi / punainen)
Minimaalinen melu: 38 dB
Suurin melu: 56 dB
Mitat (L x K x S) 47 x 50 x 20 cm
Paino 3,3 kg
Sähkönkulutus 33 W
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.